Українська Манітоба
-
Але ж то вже ж буде звичка , як рефлекс 🤣 але для цього теж є вихід - на співбесіду теж треба приходити трошки подбухле, і кожного дня на работі трошечки бухим бути , тоді ніхто не помітить нічого, тому що ніколи не бачили людину терезвую , будуть вважати що то звичайний стан людини такий 😹
-
Правильно, я був на такому першому занятті. А пояснюють по кілька годин, тому що приходять люди які той Microsoft 365 вперше бачать, які Word від Excel не відрізняють, про Cloud я взагалі мовчу. А додайте сюди їх початковий рівень англійської і ось вам кілька годин проходить марно.
-
В мене трішки інший досвід з WELARC та Red River College. 🟢 в моїй групі (рівень CLB 6/7) лише кілька студентів з 🇺🇦. Інші студенти з 🇨🇴🇺🇾🇻🇪🇧🇷🇵🇹🇮🇱🇲🇦🇸🇾🇹🇿🇰🇿. То виникають цікаві дискусії про певні відмінності в культурі і світогляді, тощо. +навіть на перерві всі спілкуються англійською з поваги до оточуючих. 🔴 у моїй дружини все навпаки (рівень CLB 5/6). Хоче кидати навчання. У групі 20-22 🇺🇦. І все. Спілкування російською або українською. Навчання взагалі їй не заходе.
-
Користувач erlightbeam, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Аутовоіоутаовор..") не відповідає мові правил чату.
-
Ну якщо чесно , то це справедливо що курси тільки для тих , у кого нижче upper intermediate, тому що далі все легко самому . Я кажу лише проте що бачив і чув , вчитель гарний був, але він не Бог , щоб 20 людей навчити за короткий строк , тимпаче там ж унікуми, які просто не могли зрозуміти елементарних речей, і тим самим вони тормозили всю групу , бо вчителю прийшлось одне і те саме їм по 3 рази казати , тобто бувало що три уроки вони робили одне і те ж ( це доречі цікаво ,як веларк так оцінює людей , що начебто група 7-8, але ніфіга вони не однакові ). Бачити, у всіх свій досвід , дружина тупо не хотіла там гаяти час , і я її розумію . Як пощастить з групою , вчитель топ був.
-
New Angling Regulations Take Effect April 1, 2023 - Province of Manitoba - Rural Municipality of St. Clements rmofstclements.com/new-angling-regulations-take-effect-april-1-2023-province-of-manitoba/#:~:text=Manitobans%20and%20visitors%20will%20be,Minister%20Greg%20Nesbitt%20announced%20today.
-
Я трошки не розумію навіщо люди з аппер інтермідіат ідуть на курси взагалі . Цього рівня достатньо для спілкування та життя без перешкод . І повністю згоден, що самому підняти цей рівень дуже просто , вивчати нові слова та і все , якщо порівнювати з тим , як самому дойти з нуля до того ж самого інтермідіат або аппер. Але це особисто моя думка , яку ніхто не питав 🤣
-
Це порушення правил відвідування парку. І якщо вас «заловлять» на цьому, навіть з усіма застереженнями та кам’яним лицем, то проблеми будуть у тієї фізичної особи, що забукала місце для пікніку у парку (зазвичай це хтось з КУК). Я дуже негативно ставлюсь до описаних вами шахерів-махерів з бухлом.