Українська Манітоба
-
адресна, до квартири. але кур‘єр подзвонить до отримувача перед цим і там вже можна домовитись на коли, або щоб залишили на відділенні за потреби
-
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, чи не мала я повідомити поліцію, що у мене хотіли вкрасти телефон? Я відбила телефон, у нападника була палиця, але він злякався мабуть мого крика і реакції і втік, і можливо крику сусіда, який чув мій крик. Це трапилось у п’ятницю, і я відразу не повідомила. Вибачаюсь напаред, якщо дурне питання)
-
Ох, я зрозуміла. Головне, що все добре. От я теж вже думаю, зі мною все добре, телефон зі мною, я ціла, просто буду обережніша. Але зараз ще подумаю.
-
Дякую. Просто зателефонувати чи піти до поліції?
-
Діти не ходять, але коли я повз ходжу та їжджу і бачу контингент юнакв, то я би сина не здала. Якщо я правильно розумію, то це ця школа що у центрі. Канадійці друзі туди не радили здавати дітей. Але то моя думка, може хтось щось інше підкаже.
-
Так, це та школа. Дякую.
-
Ви теж вважаєте, що мені треба обов’язково повідомити, про те, що трапилось?
-
Другові треба було йти до 1) лікаря, 2) брати довідку, 3) йти до МРІ - і мав би собі кілька місяців хороших страхових виплат і відпустку за рахунок МРІ. До поліцій чого йти? Друга збили і водій втік з місця пригоди? Якщо водій був на місці пригоди, нема травм, то навіщо поліція?