Українська Манітоба
-
Oh well
-
Доброго вечора. Вибачте, питання може не по темі. Шукаю такі сирки тут, у Вінніпезі. Чи можна тут щось подібне десь придбати. Шукаю, не можу знайти. Може хтось купував, дякую)
-
А, дякую, ні. Зараз нема смислу нам переходити на контракт
-
Ми летіли на початку березня, на ворк перміти чекали біля 3 годин. Так що часу вам може не вистачити. Але можливо зараз вже менший потік українців
-
Freshco
-
6-го травня у всіх банерах TJX Canada -Marshalls, HomeSense and Winners - проходитиме набір на парт тайм позиції. При собі мати резюме та бути готовими до співбесіди на місці. TJX Canada Careers National Hiring Day is on Saturday, May 6th! Bring your resume to any WINNERS, Marshalls or HomeSense store for an on-the-spot interview! Can't make it in-person? Click the link to apply today: bit.ly/3HnvXxA We're excited to meet you!
-
купляв не великий, але більш менш адекватний в Safeway
-
Тут все насправді дуже від рівня англійської залежить. Мені на 7-8 рівень менш ніж за тиждень знайшлася група
-
Народ, порадьте якісь мантри або афіірмаціі , що з собою робити , коли звик херачити як папо Карло на ультразвуковій швидкості , бистріше ніж блискавка . А тут слоупокі, як у слоумоушен люди працюють та рухаються взагалі . Я дійсно намагаюсь і ходити повільніше , і рухатися - але все одне виходе в рази 3-4 швидше ніж у всіх навколо мене .