Українська Манітоба
-
Народ, порадьте якісь мантри або афіірмаціі , що з собою робити , коли звик херачити як папо Карло на ультразвуковій швидкості , бистріше ніж блискавка . А тут слоупокі, як у слоумоушен люди працюють та рухаються взагалі . Я дійсно намагаюсь і ходити повільніше , і рухатися - але все одне виходе в рази 3-4 швидше ніж у всіх навколо мене .
-
І перевірити встигаю тричі , все одне не можу дотягнути до цього ритму слоупошного. Думав може є якась мудрощ тут таємна 😂
-
Зазвичай те, що роблять дуже швидко, вимагає додаткової перевірки ))) Це просто персональне спостереження.
-
Навіть там вони повільні що ппц . Але ні, Не мак
-
Це по-нашому цилюрнік? 🤔
-
Те що можливо зробити адекватно за 20 хвилин - люди роблять годину . І нікуди не поспішають. Я так не вмію , кожного разу кажу собі - повільніше . Та все одне «вау, ти такий швидкий» 😵💫
-
Макдональдс?
-
Коли вб'ють тоді приходьте?)
-
Хтось знає магазини для кондитерів і сміжних спеціальностей в Вінні?
-
Даєте також роздруківку з МРІ про підтвердження пробігу? Чи CarFax?
-
Доброго вечора. Продаю авто, тому що переїжджаємо. Nissan Versa1,8 рік 2009 . Пробіг 133 тис.км. У гарному стані, з свіжим сейфті. Кого цівать звертайтесь. Ціна 7000
-
Обов'язково викладу тут в групі коли все зроблю 😉😁
-
Що будемо пекти? 🌚🌚🌚 там багато всього, типу на вагу ще всіляки ніштяки , котрі якраз для випічки . Типу готові начинки , варена згущене молоко , всякі там. Горіхі , сухофрукти, присипки . І на вході багато як раз для духовки всього, але я не звертав уваги особо що там .
-
Не перекручуйте, будь ласка. Просто дізнайтеся, як працює поліція. Вони працюють краще, ніж українська на кілька порядків. І не підкупите, якщо зловлять в стані сп'яніння
-
Останнє треба погуглити. Дякую
-
Доллартрі, доларама - дешево . Балк барн- рай
-
Форми і подібне.
-
Типу купити щось для випічки ?
-
Милості прошу до мене на роботу. Там якраз такі як ви і треба. Без жартів
-
Ма нішма?) Чи як воно там 🌚