Українська Манітоба
-
Я щось думав, що тракером взагалі не проблема знайти роботу. Періодично по місту бачу оголошення про найм водіїв. Якщо вам цікаво, то можу в особисті повідомлення такі об'яви скидати
-
Ну як знаєте. Просто бачу що там обіцяють з/п від 20 і вище
-
з іншого боку, чув що 40 водіїв працюють щаса у арнольд бразерс , напевно їм норм платять. бо я чув від особи що близька до власника, але де ці українці, вони у чаті не сидять, і не телефонували мені. ми про зарплати не балакали. що їм там платять.менв в арнольді пропонували чуть більше ніж 14, але живеш у кабіні з інструктором>
-
❗️Підкажіть яку валюту краще везти? Американські долари чи євро? Що вигідніше міняти та де саме?( аеропорт чи вже десь в місті)? Або можливо хтось надішле курс долара/євро? Та карточки якого українського банку порадите використовувати в Канаді? Щоб не була велика конвертація/вигідний курс Наперед дуже вдячна за відповідь 🙏🏻
-
Нам норм шаварма з Ramallah Cafe на Monroe Ave, але я не знаю, чи можна там їсти прям на місці, за столиком - ми через Skip там бува замовляємо. Шаварма норм, нажоріста ))) Про наложку тут я не чула. Зазвичай, якщо ви купляєте у приватної особи через якусь платформу (Etsy, наприклад), то можна повернути товар з поверненням грошей.