Українська Манітоба
-
з іншого боку, чув що 40 водіїв працюють щаса у арнольд бразерс , напевно їм норм платять. бо я чув від особи що близька до власника, але де ці українці, вони у чаті не сидять, і не телефонували мені. ми про зарплати не балакали. що їм там платять.менв в арнольді пропонували чуть більше ніж 14, але живеш у кабіні з інструктором>
-
❗️Підкажіть яку валюту краще везти? Американські долари чи євро? Що вигідніше міняти та де саме?( аеропорт чи вже десь в місті)? Або можливо хтось надішле курс долара/євро? Та карточки якого українського банку порадите використовувати в Канаді? Щоб не була велика конвертація/вигідний курс Наперед дуже вдячна за відповідь 🙏🏻
-
Нам норм шаварма з Ramallah Cafe на Monroe Ave, але я не знаю, чи можна там їсти прям на місці, за столиком - ми через Skip там бува замовляємо. Шаварма норм, нажоріста ))) Про наложку тут я не чула. Зазвичай, якщо ви купляєте у приватної особи через якусь платформу (Etsy, наприклад), то можна повернути товар з поверненням грошей.
-
Стільки рухів непотрібних. Замовляєте на Амазоні, не підійшов товар - відправляєте товар і отримуєте гроші назад. Ви захищені політикою Амазону чи Ebay чи взагалі кредитною карткою від банку. Який сенс продавцю відправляти товар, якщо гроші не отримані? Це витрати на доставку туди та потенційно назад. В Україні ця послуга є, бо там буває замість телефона присилають книжку Новою Поштою.
-
Новітня українська онлайн школа Shabadoo Запрошує діток віком від 4 років на групові та індивідуальні заняття з ⁃ Математики ⁃ Логіки ⁃ Читання ⁃ Письма ⁃ Ментальній арифметики ⁃ Малювання ⁃ Шахів 👌Також, на базі школи проходять мовні заняття для дорослих та дітей з ⁃ Англійської, ⁃ Німецької, ⁃ Польської, ⁃ Французької, ⁃ Іспанської, ⁃ Італійської, ⁃ Чеської, ⁃ Японської мов В школі проводять заняття досвідчені та перевірені репетитори🧑🏻🎓 Всі навчальні програми будуються індивідуально під кожного учня, враховуючи поточні знання та мету навчання👆 Ми вважаємо, що найефективніше заняття, це заняття яке проходить в комфортних умовах, цікаве для учня і має продуктивний результат❤️. Запрошуємо Вас відвідати наш сайт shabadoo.com.ua/. Ми впевнені, що Ви знайдете багато корисного для Вас та Ваших дітей. Починайте свій шлях до успіху прямо зараз 💫
-
winnipegsun.com/news/provincial/mask-requirement-in-most-manitoba-health-care-settings-to-be-lifted-next-week/wcm/74c4a11e-119c-4cbc-827f-469e4c942b88/amp/ Прекрасна новина! Може хтось розтроіться но точно не я! Березень 2020 - травень 2023… 3 роки 🤪😷😷😷