Українська Манітоба
-
Вітаємо, Ирина Март! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
У кого які росходи на місяць на родину?в нас родина двое дорослих+ дитина то виходить 5000 на місяць і це без там шику і відпочинку у ласвегасі,а дохід 4500 кожен місяць мінус і мінус.я не розумію взагалі двое людей працюеті ми не можемо покрити основні витрати.може ми не туди приїхали.
-
А ви можете розписати тут свої витрати? Ну типу «рент - стільки, телефони інтернет - стільки» тощо. Бо ми теж два дорослих + підліток, і, ну, $5000 витрачати у нас ніяк не получається (хіба шо всі моі нескінченні туфелькі-платтячка туди додавати, але то окремо 😂)
-
біль такий же. Раніше хоч могла якихось 50-200$ зберегти. Також почала хвилюватися, 3 місяці з потугами вихожу в 0, добре що не в мінус. Оплачую все що і раніше, нічого супер, саме необхідне. Ціни виросли потроху на все. І якщо зуби, даже з бенефітами то всьо, печалька😭, мінус. Щось мене вже хвилює виживання в цій країні
-
Невже жінка? Жінки вони такі то бусікі то трусикі, туфельки платтячко ну і там по мелочі бровкі, губкі, глазкі🤭
-
Люди, а ви живете, не фіксуючи/відслідковуючи свої витрати? Орієнтуєтесь на «залишилось шось на рахунку чи ні»? Я ще з України веду облік шо-куди-скільки витратила по категоріям. І я дуже норм в Україні заробляла, це не необхідність для виживання була. Просто я Ексел дуже люблю ахххаха (хоча це правда, люблю таблічкі оцевсе 🥰) Мене б мабуть розірвало на тисячу крихітних Ань, якби я втратила оце відчуття контролю «я знаю, що я спускаю купу грошей на фігню, але я знаю, на яку саме і скільки саме!» 😂