Українська Манітоба
-
А ви можете розписати тут свої витрати? Ну типу «рент - стільки, телефони інтернет - стільки» тощо. Бо ми теж два дорослих + підліток, і, ну, $5000 витрачати у нас ніяк не получається (хіба шо всі моі нескінченні туфелькі-платтячка туди додавати, але то окремо 😂)
-
біль такий же. Раніше хоч могла якихось 50-200$ зберегти. Також почала хвилюватися, 3 місяці з потугами вихожу в 0, добре що не в мінус. Оплачую все що і раніше, нічого супер, саме необхідне. Ціни виросли потроху на все. І якщо зуби, даже з бенефітами то всьо, печалька😭, мінус. Щось мене вже хвилює виживання в цій країні
-
Ексель в руки і проведіть аудит транзакцій за 2-3 місяці. Раджу вести облік витрат. Допомагає бачити усілякі 10-20доларові підписки які зжирають сотні в місяц потім
-
Невже жінка? Жінки вони такі то бусікі то трусикі, туфельки платтячко ну і там по мелочі бровкі, губкі, глазкі🤭
-
Люди, а ви живете, не фіксуючи/відслідковуючи свої витрати? Орієнтуєтесь на «залишилось шось на рахунку чи ні»? Я ще з України веду облік шо-куди-скільки витратила по категоріям. І я дуже норм в Україні заробляла, це не необхідність для виживання була. Просто я Ексел дуже люблю ахххаха (хоча це правда, люблю таблічкі оцевсе 🥰) Мене б мабуть розірвало на тисячу крихітних Ань, якби я втратила оце відчуття контролю «я знаю, що я спускаю купу грошей на фігню, але я знаю, на яку саме і скільки саме!» 😂
-
Я вже такий дзен відростила на цьому, шо мені норм ))) філософствую «мені та фігня зробила щастя тоді, в моменті? Зробила. Ну і харашо, ну і хєр з ними з тими грошима» 🥰
-
а потім ще pivot table як зробиш , і витрати на фігню за 5 рочків як побачиш 😢
-
я сам їздив але 14 на годину і субота безкоштовно)....
-
я теж вже давно не заморочуюсь. Нащо тоді жити якщо не балувати себе. Але точну суму знати обов'язково )))))
-
@+NO MERSY+ то я ж пошуткувала, жінки вони деколи витрачають шо просто непомічають🫣 а потім, ой як так вийшло🤭 Не ругайтесь на мене 🤗
-
Підкажить як з Польщі відправити гроші до Канади з рахунку на картку або рахунок. Бажано напряму. Без онлайн сайтів.
-
Рент 1800 зі всіма оплатами і інтернетом Авто +-800 якщо не ломается нічого ( страховка,бенз,помити) Садок 300( і це чудо знаю людей платять 1000-1500) Їжа+ памперси+ смесі(1300) 2 телефона+ 1 проїздний+ мені стрижка,жінкі манікюр,1 проїздний жінкі,дитячі всякі бодіки,футболочки,взуття=500 Десь кофе на вихідних або в кіно і все ровно 5000.так я розумію можна економити жити в даунтауні,продати машину,нікуди не ходити,але вибачте при ростратах у 5000 це десь 90.000 $ на рік доходу,більшість стільки не заробляє,я вже не кажу про десь поїхати зочаб раз на рік у Мексика,назбирати на перший внесок на житло,це якийсь жах чесно,працюю працюю а вихлопу нуль.ще лікарняних нема оплачуваних завтра недай боже ногу зломаю все бомжами будемо
-
Треба буде в вас пару уроків взяти, я транжира страшна 🫣 каюсь 😔
-
Аня. Нашо мені той іксель, якщо я чітко бачу все в роздруківці яку присилають по кредитці щомісяця. Я все плачу кредиткою, тільки страховка на машину з дебітки. Витрати ті самі, нічого не добавилося окрім 2100$ оплати за завки на ПР. і ось вони тепер будуть перекриватися мабуть рік. І тепер чітко розумію, що якщо хочеш відпочинок, тоді маєш починати збирати на нього за півтора роки наперед мініму тих 2000$. А я прив‘язана до роботи із-за ПР. Тому якщо вони не змилуються і не дадуть його раніше, то я вимушена буду 3-4 роки викинути з мого життя ( я раб). Тому й хвилююся чи варта Канада мого життя🧐
-
Ми теж думаемо с родиною а навіщо це все,і мабуть будемо в Україну вертатись.
-
Мені здається, що вартість оренди у вас дуже висока... Але можливо то тепер і ціни такі. Теж хочеться я змінити квартиру на щось новіше, з посудомийкою хоча би😅 але не впевнена, що потягну
-
щоооо якиц це зріст
-
Зріст платні через який час на одній фірмі обіцяли?
-
Ми якщо чесно теж з жінкою замінили що Канада такий щось схоже на трудовий концтабір,працююче працюеш і понулях,про відпочинок за кордоном то взагалі фантастика мріяти
-
Авто без лізингу і без кредиту я навзжаю в місяць десь 2000км росхід 15 л на 100 це десь 550 на бенз,страховка 150 + помити=800,якщо щось зламається мотор,коробка,ходова то все можна за голову братись.
22 Jan 2023, 08:02
51949/231513
2 minutes ago