Українська Манітоба
-
А ви можете розписати тут свої витрати? Ну типу «рент - стільки, телефони інтернет - стільки» тощо. Бо ми теж два дорослих + підліток, і, ну, $5000 витрачати у нас ніяк не получається (хіба шо всі моі нескінченні туфелькі-платтячка туди додавати, але то окремо 😂)
-
біль такий же. Раніше хоч могла якихось 50-200$ зберегти. Також почала хвилюватися, 3 місяці з потугами вихожу в 0, добре що не в мінус. Оплачую все що і раніше, нічого супер, саме необхідне. Ціни виросли потроху на все. І якщо зуби, даже з бенефітами то всьо, печалька😭, мінус. Щось мене вже хвилює виживання в цій країні
-
Невже жінка? Жінки вони такі то бусікі то трусикі, туфельки платтячко ну і там по мелочі бровкі, губкі, глазкі🤭
-
Люди, а ви живете, не фіксуючи/відслідковуючи свої витрати? Орієнтуєтесь на «залишилось шось на рахунку чи ні»? Я ще з України веду облік шо-куди-скільки витратила по категоріям. І я дуже норм в Україні заробляла, це не необхідність для виживання була. Просто я Ексел дуже люблю ахххаха (хоча це правда, люблю таблічкі оцевсе 🥰) Мене б мабуть розірвало на тисячу крихітних Ань, якби я втратила оце відчуття контролю «я знаю, що я спускаю купу грошей на фігню, але я знаю, на яку саме і скільки саме!» 😂
-
@+NO MERSY+ то я ж пошуткувала, жінки вони деколи витрачають шо просто непомічають🫣 а потім, ой як так вийшло🤭 Не ругайтесь на мене 🤗
-
Рент 1800 зі всіма оплатами і інтернетом Авто +-800 якщо не ломается нічого ( страховка,бенз,помити) Садок 300( і це чудо знаю людей платять 1000-1500) Їжа+ памперси+ смесі(1300) 2 телефона+ 1 проїздний+ мені стрижка,жінкі манікюр,1 проїздний жінкі,дитячі всякі бодіки,футболочки,взуття=500 Десь кофе на вихідних або в кіно і все ровно 5000.так я розумію можна економити жити в даунтауні,продати машину,нікуди не ходити,але вибачте при ростратах у 5000 це десь 90.000 $ на рік доходу,більшість стільки не заробляє,я вже не кажу про десь поїхати зочаб раз на рік у Мексика,назбирати на перший внесок на житло,це якийсь жах чесно,працюю працюю а вихлопу нуль.ще лікарняних нема оплачуваних завтра недай боже ногу зломаю все бомжами будемо
-
Треба буде в вас пару уроків взяти, я транжира страшна 🫣 каюсь 😔
-
Аня. Нашо мені той іксель, якщо я чітко бачу все в роздруківці яку присилають по кредитці щомісяця. Я все плачу кредиткою, тільки страховка на машину з дебітки. Витрати ті самі, нічого не добавилося окрім 2100$ оплати за завки на ПР. і ось вони тепер будуть перекриватися мабуть рік. І тепер чітко розумію, що якщо хочеш відпочинок, тоді маєш починати збирати на нього за півтора роки наперед мініму тих 2000$. А я прив‘язана до роботи із-за ПР. Тому якщо вони не змилуються і не дадуть його раніше, то я вимушена буду 3-4 роки викинути з мого життя ( я раб). Тому й хвилююся чи варта Канада мого життя🧐