Українська Манітоба
-
До роботи 20 км в один бік,+ дитину в садок і з садка в інший кінець міста
-
Ви багато їздите - це по роботі треба? А робота не компенсує витрати на пальне?
-
Ну ти працюеш мабуть 200+ годин на місяць
-
Він в Іспанію часто швендяє.
-
по Києву масований удар, працює ппо + підняли авіацію
-
І це в мене зарплата 16 на годину.
-
Мій розхід на життя такий. Я знімаю квартиру вдвох. Плачу приблизно 650$. Приблизно 400$ на їжу, але гадаю менше. 100$ на дорогу до роботи. 75$ моб зв'язок. 1225$. Зп приблизно 2300-2400 за міс. Чистими 1000+. Всі інші витрати то по бажанню.
-
Сьогодні все ще шукаю: відповідальну охайну людину в сусіди: жінку з дитиною, жінку чи адекватного хлопця - для спільної оренди житла (2 bedroom). Запланований бюджет з комунальними та інтернетом: по 550-600. Нас 2: чоловік (1) та 3-річна дитина (2). Спальні невеликі, велика вітальня поєднана з кухнею, є посудомийка, будинок багатоповерховий, досить пристойний (в порівнянні з усим тим, що я встиг побачити за цей час). Дитина мусить бути більшу частину часу в садочку, я - на роботі. Такі плани.
-
100% Ващє немає сенсу залишатись в країні, де неможливо витрачати свій час на своє життя і мрії.
-
Доброго дня, народ! Можливо хтось знайти, де саме у Вінніпезі є Kindergartens з продовженим днем, орієнтовно до 17.00 (донечці 5 років). Заздалегідь дякую за інформацію та допомогу!
-
Ага, ясно. Ну якось у вас обставини, чесно кажучі, не розполагають до збалансованого бюджету 🧐 нажаль.
-
Ага садок знайти, садок можна знайти але десь за 1500$ на місяць.ми платимо 300 на місяць і це чудо.
-
треба житло або садок міняти, я спочатку прескул знайшов, потім квартиру в 300 метрах. Розумію лірика, але то зайва втрата грошей і часу на поїздки
-
Не інтересуе Чехія,я в поганій Україні як думаеш богато людей з жінкою сам заробив на нову квартиру три кімнатну.
-
800 авто? Страхівка, бензина, помити? Це що у вас за авто? Ви таксуєте на ньому?
-
Порахуйте скільки купити квартиру в іншій країні) наприклад в Чехії... я на днях рахував)) не буду засмучувати сильно)
-
Все вірно )) комусь Канада «своя країна», а комусь «ні, це не моє». І то нормально.
-
А ще подумати що тут нема квартири свої а це 25-30 років виплачувати іпотеку+ на перший внесок збирати і можна про відпочинок взагалі забути.
-
Всі люди різні: мрії, інтереси, почуття комфорту та ін. Тому в залежності від інтересів і країни різні. То нормально. Це незалежить країна гарна чи погана, а залежить наскільки в ній є більшість того що потрібно саме тобі
-
Приходимо на подію!!!!!!!!!!!!!!!!! facebook.com/events/s/together-to-victory-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%BC-%D0%B4%D0%BE-%D0%BF/5876636169121849/?mibextid=RQdjqZ
22 Jan 2023, 08:02
51979/239712
3 minutes ago