Українська Манітоба
-
треба житло або садок міняти, я спочатку прескул знайшов, потім квартиру в 300 метрах. Розумію лірика, але то зайва втрата грошей і часу на поїздки
-
Не інтересуе Чехія,я в поганій Україні як думаеш богато людей з жінкою сам заробив на нову квартиру три кімнатну.
-
800 авто? Страхівка, бензина, помити? Це що у вас за авто? Ви таксуєте на ньому?
-
Порахуйте скільки купити квартиру в іншій країні) наприклад в Чехії... я на днях рахував)) не буду засмучувати сильно)
-
Все вірно )) комусь Канада «своя країна», а комусь «ні, це не моє». І то нормально.
-
А ще подумати що тут нема квартири свої а це 25-30 років виплачувати іпотеку+ на перший внесок збирати і можна про відпочинок взагалі забути.
-
Всі люди різні: мрії, інтереси, почуття комфорту та ін. Тому в залежності від інтересів і країни різні. То нормально. Це незалежить країна гарна чи погана, а залежить наскільки в ній є більшість того що потрібно саме тобі
-
Приходимо на подію!!!!!!!!!!!!!!!!! facebook.com/events/s/together-to-victory-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%BC-%D0%B4%D0%BE-%D0%BF/5876636169121849/?mibextid=RQdjqZ
-
Покинул Канаду? Як сумно 🙄😀
-
Буває трохи овертайму, але порахував при стандартних годинах все.
-
Приходимо на подію!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Люди рахувати гроші не вміють , і планувати . Тому і бідкаються . В Україні фінансова грамотність в масах на дуже низькому рівні , бо дійсно багато людей не планують , та не рахують .
-
Ну я в курсі, сама так роблю, і вже перефінансувала свою іпотеку ось влітку і вивела кешу для ремонту (а ремонт також сприяє підвищенню ціни нерухомості, якщо захочу продати)
-
Теж саме і у нас. Вдвох працюємо, але нам не вистачає на ті потреби до яких ми звикли. Тому пакуємо валізи. Хоч Канада мені дуже подобається і їхати завдяки важко, але ми не потягнули цю країну фінансово.
-
Багато думаеш що жахлива,я теж до війни думав що погано живемо,а по факту своя квартира три кімнатка сами купили без мам та пап,машина,кожен рік заграниця,норм робота,тут всього цього нема у нас,а почали цінувати тільки коли поїхали з України з голою дупою
-
Тоді цікаво для кого ж ті цифри 20-37$🧐 чи треба досвід з 10 років щоб таке було?
-
Так будинок же залишиться після виплати , і буде коштувати дорожче , і його можливо продати, і виходить ,що ти зібрав капітал + було де жити ,нормальна схема .
-
Чо це в «поганій»? Україна чудова.
-
То що ж ви рівняєте чужу-нову країну для себе до своєї рідної) якщо ви дивитесь на розвинені країни то і рівняйте з ними
-
а в Україні 2 bedroom 120
22 Jan 2023, 08:02
Post 51991 of 227027
less than a minute ago