Українська Манітоба
-
2d чи 3d? Просто цікавлюсь.
-
СТУДЕНТСЬКИЙ КОНКУРС Що для мене означає Тарас Шевченко в контексті сучасної України? У конкурсі можуть брати участь учні віком 14-19 років подавши: - Відео (максимум 4-5 хвилин) - Есе (750 слів: 3-4 сторінки) - Творчу роботу (вірш, малюнок, музика, танець, перформанс) Спільні презентації вітаються.
-
Приєднуйтесь до Дня вишиванки у четвер, 18 травня 2023 року, о 17:00 біля пам’ятника Тараса Шевченка, розташованого на території Законодавчої будівлі Манітоби. Одягайте свою найкращу вишиванку, беріть з собою рідних, друзів та прапори України! 🇺🇦 Давайте разом славити Україну та шанувати нашу спадщину.💙💛
-
Доброго дня всім! Підскажіть будь ласка на яку адресу необхідно відправляти заявки по gst/hst і бенефітам, бо вислала на ту, що в бланку безпосередньо написано було, а зараз зайшла на сайт Tax centr і бачу розбіжність в індексі та номері. Відправила документи 18.03., вони отримали 21.03 і з того часу тиша. В моїх знайомих вже навіть прийшли гроші, а мені ще ні. Навіть листа від них не має ніякого. Підскажіть куди звернутись, бо думала написати мейл, не можу знайти. Написати листа і відправити поштою, теж не знаю чи раціонально. Якби б бути впевненою що я хоч вірно відправила все. А то тиша вбиває. Підскажіть хто знає, що краще зробити. Дякую
-
Народ у кого то есть группы Альберты , Калгари ? Киньте приглос пожалуйста