Українська Манітоба
-
Нажаль, не той рівень англііської😞
-
Я так робив, круто працює.
-
Оголошуємо першу збірку на дрони Mavic 3 для Збройних Сил України. Саме ці дрони Mavic 3 допомагають ЗСУ очищати українську землю від загарбників. Саме цих дронів зараз мало в Україні і їх купляють де тільки можна. Вартість одного дрону від CAD $2,239 + податок. Наша мета - купити п'ять дронів протягом 1-2 тижнів та надіслати MEEST Canada до України та передати у руки воїнам ЗСУ, які боронять Україну. Дрони будуть доставлені на ті ділянки фронту, де це найбільш необхідно. Збірка організовується волонтерами Ukrainian Canadians | Українці Канади. Кожен дрон буде відповідно марковано. Донати можна закидати на PayPal та Interac e-transfer: [email protected] Просимо підтримати та поширити. Від нас величезна подяка, фотозвіти як закупки дронів, так і доставки до наших воїнів в Україні. Слава Україн!
-
Так а добились ремоутної рлботи і підвищення зп🙄
-
Якщо я вірно розумію,то це треба в Укрсіббанку відкрити валютний рахунок,туди покласти кошти і потім їх можна зняти як Ви кажете без комісії в ScotiaBank? Вірно ?
-
А якщо без коміміі? То те що я описав краще зробити ?
-
Тобто на тиждень можна зняти до 400-450$ канадських
-
(На зняття у банкоматі)
-
Майте на увазі ліміт 12500грн на тиждень
-
Тобто у відділенні банка не зможе людина одразу всю суму зняти зі свого рахунка ?
-
Вихід - знімати з кількох карток якщо є або витрачати кошти розраховуючись через термінал. Тоді ліміт 150000грн на міс
-
Ні, як я і написав ліміт з гривневої картки - 12500 грн на тиждень або 400-450$. Якщо картка валютна і на ній бакси то ліміти або значно вищі або їх немає - залежить від банку.
-
Ну це як подивитися. Ось наприклад я перевів 143 канадских долларов на картку привату и вийшло куди вигідніше ніж пряма подвійна конвертація банку. За 143 доллара при прямому розрахунку буде 3780 грн а через бінанс 3919 грн. Різниця на 143 долларов - 139 грн. А якщо у Вас 5000 кад то це різниця 5000 грн приблизно чи майже 200 долларов.