Українська Манітоба
-
Якщо я вірно розумію,то це треба в Укрсіббанку відкрити валютний рахунок,туди покласти кошти і потім їх можна зняти як Ви кажете без комісії в ScotiaBank? Вірно ?
-
А якщо без коміміі? То те що я описав краще зробити ?
-
Тобто на тиждень можна зняти до 400-450$ канадських
-
(На зняття у банкоматі)
-
Майте на увазі ліміт 12500грн на тиждень
-
Тобто у відділенні банка не зможе людина одразу всю суму зняти зі свого рахунка ?
-
Вихід - знімати з кількох карток якщо є або витрачати кошти розраховуючись через термінал. Тоді ліміт 150000грн на міс
-
Ні, як я і написав ліміт з гривневої картки - 12500 грн на тиждень або 400-450$. Якщо картка валютна і на ній бакси то ліміти або значно вищі або їх немає - залежить від банку.
-
Ну це як подивитися. Ось наприклад я перевів 143 канадских долларов на картку привату и вийшло куди вигідніше ніж пряма подвійна конвертація банку. За 143 доллара при прямому розрахунку буде 3780 грн а через бінанс 3919 грн. Різниця на 143 долларов - 139 грн. А якщо у Вас 5000 кад то це різниця 5000 грн приблизно чи майже 200 долларов.
-
-
Вітаємо, Артем Шевченко! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ищу людей на удаленку Обучаю абсолютно бесплатно Никакие деньги на перед я не беру Мой интерес это работа на меня под % Кого заинтересовало в лс
-
Ищу людей на удаленку Обучаю абсолютно бесплатно Никакие деньги на перед я не беру Мой интерес это работа на меня под % Кого заинтересовало в лс
-
@banofbot
-