Українська Манітоба
-
Вітаємо, Артем Шевченко! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ищу людей на удаленку Обучаю абсолютно бесплатно Никакие деньги на перед я не беру Мой интерес это работа на меня под % Кого заинтересовало в лс
-
Ищу людей на удаленку Обучаю абсолютно бесплатно Никакие деньги на перед я не беру Мой интерес это работа на меня под % Кого заинтересовало в лс
-
@banofbot
-
-
@banofbot
-
Користувач weswestern, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Це все також ві..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач O, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("А наложки нема ..") не відповідає мові правил чату.
-
ну всьо... то вже SkyNet прокидається))🤭
-
І я ризикнула сьогодні То в добавку до всього, ще ніби поліцейська машина за тими гусями Нон стоп ганяла.
-
Доброго дня!) Підкажіть, будь ласка, по Аеропорті Торонто. Де декларувати кошти? До офіцера чи після? Де ставати в чергу? Куди іти? Яка послідовність? Підкажіть, будь ласка, бо нічого не знаю... Це буде термінал 1. Дякую за допомогу))
-
Не кидайтесь на перші термінали в рукаві, проходьте далі, там буде величезний зал з терміналами. Там ви вперше вказуєте. Потім проходите на отримання ВП і кажете офіцеру, що вам треба задекларувати кошти. Отримуєте ВП. Уважно перевіряєте кожну букву імені/фамілії/дати народження/дати видачі/дати закінчення ВП, щоб потім не перероблювати його. Перевірили усе і пішли на вихід по довгому коридору. На развілці коридора сидять офіцери і регулюють-ткди-в город, туди-декларування. Йдете на декларування. Там великий зал і кабінки з офіцерами, заповнюєте форму з вашими данними, з адресою проживання, перераховуєте кошти разом і берете копію/оригінал документу. Що дасть офіцер. Все, тепер виходите.
-
Щиро Вам дякую!! Тепер хоч в загальних рисах знаю))