Українська Манітоба
-
І я ризикнула сьогодні То в добавку до всього, ще ніби поліцейська машина за тими гусями Нон стоп ганяла.
-
Доброго дня!) Підкажіть, будь ласка, по Аеропорті Торонто. Де декларувати кошти? До офіцера чи після? Де ставати в чергу? Куди іти? Яка послідовність? Підкажіть, будь ласка, бо нічого не знаю... Це буде термінал 1. Дякую за допомогу))
-
Не кидайтесь на перші термінали в рукаві, проходьте далі, там буде величезний зал з терміналами. Там ви вперше вказуєте. Потім проходите на отримання ВП і кажете офіцеру, що вам треба задекларувати кошти. Отримуєте ВП. Уважно перевіряєте кожну букву імені/фамілії/дати народження/дати видачі/дати закінчення ВП, щоб потім не перероблювати його. Перевірили усе і пішли на вихід по довгому коридору. На развілці коридора сидять офіцери і регулюють-ткди-в город, туди-декларування. Йдете на декларування. Там великий зал і кабінки з офіцерами, заповнюєте форму з вашими данними, з адресою проживання, перераховуєте кошти разом і берете копію/оригінал документу. Що дасть офіцер. Все, тепер виходите.
-
Щиро Вам дякую!! Тепер хоч в загальних рисах знаю))
-
Дякую!)) Часу на пересадку в 3 терміналі 3 години і 20 хвилин)
-
Судячи з того як деякі персонажі тут їздять, то складається таке враження, що екзаменів тут взагалі немає 😂
-
Мені здається, якщо б люди здавали екзамени так як це відбувається Онтаріо, то всі б набагато більше цінували своє посвідчення водія. А так, поміняли та й добре.
-
Я здавав в Оттаві, там pass rate на рівні 40% і це впринципі видно на дорогах, бо водії поважають один одного, ніхто нікому не сигналить і тд. Бояться йти на передздачу 😅 А тут все як вдома 😂