Українська Манітоба
-
Як раз навпаки,якщо ти особисто поводишся норм,тобі дуже легко ідентифікувати бидло,а от якщо ти сам бидло то і незамітиш жодних проблем.Надіюсь я зрозуміло пояснив
-
Так само. Дуже горло першило, та насморк був з незрозумілих причин. Поставила в кімнаті зволожувач повітря - все це зникло. При пересушенному повітрі актувається компенсаторних механизм та відділяється мокротиння, щоб зволожити слизові поверхні горла та носа. Багато моїх друзів що переїхали в сухий клімат щ цим стикаються.
-
Дуже дивна логіка
-
Для тих, хто цікавиться food бізнесом і вже має food handler certificate. Rent a local commercial kitchen to help further develop your food product idea. All these locations have a Food Service Establishment permit issued by Manitoba Health. www.gov.mb.ca/agriculture/food-and-ag-processing/starting-a-food-business/community-kitchens-listing.html
-
Найважливіше забули, моргенштернів не чути на вулиці( це остайнє не по темі) Просто був на час повномаштабного вторгення в польщі, та приїхала перша хвиля біженців я жив на той час в центрі Кракова, і дуже часто наша молодь тусила під русняве гі**о.. За це я і люблю Peg Upd
-
Я теж не розумію цього. Навіщо прибувати в країну>провінцію>місто на котрі потім нарікати? Українці не єдині іммігранти тут. ✅Тут як не як але працює така штука як закон. ✅Тут прозоре і чесне оподаткування. ✅Тут не існує «гонки» у кого краща «тачка» чи оселя ✅Манітоба: це не «вся» Канада, площа провінції є більшою ніж сама Україна.