Українська Манітоба
-
Тоді він не прав
-
Якщо він викатився на intersection поки був зелений, він може бути там навіть якщо вже красний горить
-
Він викатився на intersection, щоб повернути на ліво, часто буває, що це єдина можливість наліво повернути, особливу у час пік
-
Аутизм це розлад нервової системи, а не розумова відсталість. І тим більше це не слово яким можна намагатися когось образити. Багато людей зараз стикається з проблемою аутизму і можу вас запевнити, вони вам не подякують за те, що ви прирівнюєте їхній медичний стан до придурків на дорозі
-
Вітаємо, Оксана Слободянюк! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Дякую, я питала для подруги. Але таких жінок буде все більше, нажаль. Серед моїх знайомих тут дівчат, у багатьох чоловіки в армії, вони тут з дітьми.
-
Вам влучно написали що малувато часу, може вистачити а може і ні. Ми летіли через Монреаль то там на отриманні перміту вже ледь стримувались працівники щоб не кричати на українців які просили швидше бо мають пересадку(а таких було не мало), у двох сімей знаю точно згоріли квитки, діти сидять плачуть, дорослі в шоці бо це ж багаж полетить далі без них плюс купляти нові квитки🤯 І це ще ми більш менш нормально зайшли до офіцерів бо коли виходили то черга туди вже чоловік 50 стояла🤪 Якщо такий зазор то хай перші вискакують з літаку і розпитають завчасно як декларацію заповнювати щоб на ній не тупили як мінімум.