Українська Манітоба
-
Аутизм це розлад нервової системи, а не розумова відсталість. І тим більше це не слово яким можна намагатися когось образити. Багато людей зараз стикається з проблемою аутизму і можу вас запевнити, вони вам не подякують за те, що ви прирівнюєте їхній медичний стан до придурків на дорозі
-
Вітаємо, Оксана Слободянюк! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Дякую, я питала для подруги. Але таких жінок буде все більше, нажаль. Серед моїх знайомих тут дівчат, у багатьох чоловіки в армії, вони тут з дітьми.
-
Вам влучно написали що малувато часу, може вистачити а може і ні. Ми летіли через Монреаль то там на отриманні перміту вже ледь стримувались працівники щоб не кричати на українців які просили швидше бо мають пересадку(а таких було не мало), у двох сімей знаю точно згоріли квитки, діти сидять плачуть, дорослі в шоці бо це ж багаж полетить далі без них плюс купляти нові квитки🤯 І це ще ми більш менш нормально зайшли до офіцерів бо коли виходили то черга туди вже чоловік 50 стояла🤪 Якщо такий зазор то хай перші вискакують з літаку і розпитають завчасно як декларацію заповнювати щоб на ній не тупили як мінімум.
-
Доброго дня! Підскажіть може у когось була та ж сама ситуація. 4 квітня проходили медичний огляд, але як пояснив лікар, система в цей день зависла, тому він не зміг внести наші данні одразу. Сказав, що tracking sheet прийде на пошту, але й досі нічого не прийшло. Лікар видав направлення на здачу крові та x-ray, ми все здали. Що робити в такому випадку?
-
Я спитаю в адмінів групи. І в неї спитаю. ❤️
-
Дякую, а які наступні кроки з tracking sheet? Його потрібно підгрузити в IRCC?
-
Чи потрібно створювати аккаунт? Коли була в отелі в іміграційному центрі вони ніби створювали акаунт і видали візитку з номером. Це акаунт в IRCC чи я щось плутаю?