Українська Манітоба
-
Вам влучно написали що малувато часу, може вистачити а може і ні. Ми летіли через Монреаль то там на отриманні перміту вже ледь стримувались працівники щоб не кричати на українців які просили швидше бо мають пересадку(а таких було не мало), у двох сімей знаю точно згоріли квитки, діти сидять плачуть, дорослі в шоці бо це ж багаж полетить далі без них плюс купляти нові квитки🤯 І це ще ми більш менш нормально зайшли до офіцерів бо коли виходили то черга туди вже чоловік 50 стояла🤪 Якщо такий зазор то хай перші вискакують з літаку і розпитають завчасно як декларацію заповнювати щоб на ній не тупили як мінімум.
-
Доброго дня! Підскажіть може у когось була та ж сама ситуація. 4 квітня проходили медичний огляд, але як пояснив лікар, система в цей день зависла, тому він не зміг внести наші данні одразу. Сказав, що tracking sheet прийде на пошту, але й досі нічого не прийшло. Лікар видав направлення на здачу крові та x-ray, ми все здали. Що робити в такому випадку?
-
Я спитаю в адмінів групи. І в неї спитаю. ❤️
-
Дякую, а які наступні кроки з tracking sheet? Його потрібно підгрузити в IRCC?
-
Чи потрібно створювати аккаунт? Коли була в отелі в іміграційному центрі вони ніби створювали акаунт і видали візитку з номером. Це акаунт в IRCC чи я щось плутаю?
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову масу Накачати великі руки 💪 або сідниці 🍑 БЕЗКОШТОВНО проводжу консультації та даю рекомендації 👨💻
-
Хто вже отримав номінацію, поділіться інфою як робили переклади документів тут чи в україні+ завірили на місці. Бо отримав запрошення на заповнення фулл аплікації і не знаю як краще зробити. Буду дуже вдячний! На офіційному сайті пише що має буду сертифікований переклад🤷♂
-
Зрозуміло. Дякую за відповідь, гарного дня!
-
Квартира 2 bedroom/1.5 bathroom in North Kildonan, з 1 червня, поруч зупинка автобусу, школа з українською програмою. Пралька/сушка в апартаменті, паркінг включено. Ціна $1,450/місяць, не включено електрику та інтернет. Можливий варіант що меблі в квартирі залишаються (безкоштовно), усі фото у приват.