Українська Манітоба
-
Дуже дивна логіка
-
+за сухе повітря. Тут вже підіймали тему зволожувача. Послухав, купив. Не жалкую і раджу.
-
Для тих, хто цікавиться food бізнесом і вже має food handler certificate. Rent a local commercial kitchen to help further develop your food product idea. All these locations have a Food Service Establishment permit issued by Manitoba Health. www.gov.mb.ca/agriculture/food-and-ag-processing/starting-a-food-business/community-kitchens-listing.html
-
Синтетичниий одяг+ сухе повітря Фізики поправте якщо щось не так кажу
-
До чого не торкаюсь - авто, ручка, вимикач - б'є все током. Що це за фігня?
-
Можливо хтось знає якогось іміграційного юриста який(ка) б міг(огла) проконсультувати на рахунок express entry Знаю що вся інфа є на сайті і т.д
-
Please do not promote another TG channel here. thanks.
-
То як у бійцівському клубі... Тільки бидлак може називати бидлаком, бо тільки той хто пізнав бидлоту, то й розрізняє її 👀
-
Найчастіше в автомобілях лунає блек метал👌
-
Мабуть о -30 блютус колонки не працуюють
-
Найважливіше забули, моргенштернів не чути на вулиці( це остайнє не по темі) Просто був на час повномаштабного вторгення в польщі, та приїхала перша хвиля біженців я жив на той час в центрі Кракова, і дуже часто наша молодь тусила під русняве гі**о.. За це я і люблю Peg Upd
-
Щодо води з крану: вона цілком безпечна для споживання (біологічно-санітарно), але комусь може не подобатись смак. То купляють бутильовану.
-
Я теж не розумію цього. Навіщо прибувати в країну>провінцію>місто на котрі потім нарікати? Українці не єдині іммігранти тут. ✅Тут як не як але працює така штука як закон. ✅Тут прозоре і чесне оподаткування. ✅Тут не існує «гонки» у кого краща «тачка» чи оселя ✅Манітоба: це не «вся» Канада, площа провінції є більшою ніж сама Україна.
-
Церква, політика, рос мова - уютно, по домашньому 😍
-
Завтра на роботу підуть - то вляжеться)
-
повірила б якби не була в Україні)))
-
Немає ніякого розколу, це звична тема українців, почубитись, посратись...а коли треба всім разом зібратись і орків разом бити. 😁
-
Хочу нагадати, що по місту діють арени для катання на ковзанах. Ви можете букати собі місце онлайн за символічну плату. legacy.winnipeg.ca/cms/recreation/facilities/arenas/arenas.stm
-
не існує такого під час розколу суспільства 🤷
-
Ну були ж вже попередження, новіщо ви розпалюєте?
22 Jan 2023, 08:02
5222/241411
4 minutes ago