Українська Манітоба
-
Канадійці українського походження не розуміють і української, більшості слів. Коли їхали з України вони чи їх предки у нас була стара українська мова
-
канадійці точніше...
-
тут ніхто не канадці окрім корінного населення 😉
-
негарно видаляти різкі, але правдиві коментарі 😉
-
І 100500 мов мають і не цураються один одного. 🤝
-
Вони дуже дружні. Знаю купу компаній, де працюють одні індуси. Нам треба в них, ще повчитися.
-
Я прибрав, а ви приберіть расистські замашки в своїй голові. Українська громада багато і плідно працювала, щоб заслужити повагу в Канаді. І тут поважають мультикультурність.
-
Друже, за такі расицькі коменти реальні люди депортацію отримують.
-
максим, не потрібно ставити свій автограф під моїм коментом 😉
-
Тепер розумію чого так багато лекцій проводять українцям про мультикультурність Канади. В мене в компанії працює 4 ро індусів. Всі круті чуваки і завжди готові допомогти.
-
Ну так, особливо слово "засруть". Ви такими витівками не додаєте балів собі.
-
я з вами згідний відносно плідної праці українців. Але в моєму випадку мій коментар був не расистський. Хіба що трішки. Це була констатація факту.
-
Нажаль я встиг побачити що там було написано. 😤
-
ці до слову бали мають йти в мою індуїстську карму чи як? 😳
-
Тільки достойний срач у чаті їх прибавляє
-
Exactly. Люди живуть собі, як хочуть і будують круте майбутнє.
-
Добрий вечір. У понеділок ніхто не збирається їхати з ранку з Вінніпега до Брендона? Буду вдячний, якщо підвезете. Прийму частину витрат на пальне.
-
Або ж до лезбійок та геїв та інших секс меншин.
-
Користувач Dmytro, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Добрый вечер.В ..") не відповідає мові правил чату.
-
Ні. Вот я наприклад не зустрічав ще, жодного українця з нормальною англійською, і щоб у нього були якісь претензії до індусів.
22 Jan 2023, 08:02
52323/231110
about an hour ago