Українська Манітоба
-
Користувач Dmytro, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Добрый вечер.В ..") не відповідає мові правил чату.
-
Вітаємо, Eugene Evlinsky! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Це тоді би була жесть, нам би замість піару Канади дали б піар матіноби
-
Народ, а це правда що провінція Манітоба 🐂 буде відокремлюватись від Канади 🇨🇦??
-
До індусів у кожного другого нашого претензії. Наші без англу себе по дефолту вважають кращими за індусів, хоча я по досвіду можу сказати, що з нашими працювати складніше в рази. Кожному своє, але хейтити когось за національністю або расою це в україні лишайте, вас за те шо ви білий по голові ніхто гладити не буде.
-
от мені цікаво чим займається собака патрон😂😂😂 Хто ти воїн що постійно якимось неугодним людям ставиш свій автограф? 😉 Думаєш твоя всрата думка і реакція комусь реально цінна? 😉 Дивна ти істота...тобто собака. Нічого не маю поганого проти собак. Я них поважаю. Не всіх звичайно. Але ти себе краще б назвав Поліграф Поліграфович 🤔 Тобі б більше підійшло