Українська Манітоба
-
Церква, політика, рос мова - уютно, по домашньому 😍
-
Завтра на роботу підуть - то вляжеться)
-
повірила б якби не була в Україні)))
-
Немає ніякого розколу, це звична тема українців, почубитись, посратись...а коли треба всім разом зібратись і орків разом бити. 😁
-
Хочу нагадати, що по місту діють арени для катання на ковзанах. Ви можете букати собі місце онлайн за символічну плату. legacy.winnipeg.ca/cms/recreation/facilities/arenas/arenas.stm
-
не існує такого під час розколу суспільства 🤷
-
Ну були ж вже попередження, новіщо ви розпалюєте?
-
То це ж і є той чат. Зараз трохи відійшли від теми, але то все свята. Питайтеся тут.
-
Та ти всіх банити ін ріал лайф будеш
-
Підскажіть, може є група де є актуальний чат з запитанням- відповідью Набридло читати цю вибачте " хуйню про політику і російську мову
-
то треба брати попкорн
-
Ідея для всіх, хто хоче поспілкуватися про українську політику та все, що із тим зв'язано: зустрінетеся на пиво 🍻 на Форксі, відведіть душу і менше тут про це пишіть 😁 Мене не забудьте покликати 😂
-
Ну от чиєсь "правильно" привело війну.То може це не є правильно?Чи не все так однозначно?
-
Не сміши де розмовляли Закарпаття чи Львів я назвав регіони в яких розмовляли постійно мовою россійською
-
В кожного своє поняття "правильно".
-
Могло все інакше бути,але ющенко закликав всі назад..
-
Будь ласка, тут це не є темою для чату. Дякую.
-
Антимайдан, янукович, орки на ключових посадах Міноборони та СБУ, МВС. Розкрадання армії. Корупція. Агенти ФСБ. Цілеспрямоване збідніння українців...війна.. а могло б будти інакше, як би хоч голосували правильно на виборах?
-
А можна ще їх банити на тиждень так? Бо заходиш почитати щось корисне, а тут смітник.
-
Школи? В сім‘ях виключно всі українською розмовляли? починається мова з дому
22 Jan 2023, 08:02
5235/241411
4 minutes ago