Українська Манітоба
-
чи не знаєте, в той парк треба пасс?
-
Хтось вже їздив подивитись на змій? Чи вже сезон?
-
Не думаюч наприклад primus той що з костко, друг взяв помісячно і без контракту, швидкість 1000мбіт
-
не знаю, бо я вперше туди планую)) але на фотках там такі щасливі діти тримають зміючок)))
-
погугліть про Snakes of Narcisse, парк недалеко від Вінніпегу зі зміями, природнє явище
-
Здаємо в саблет з 1 червня 1-bedroom pet-friendly квартиру в центрі з панорамним видом з 10 поверху. Договір до 31 грудня 2023 року. Ідеальне розташування, в будь-яку частину міста є поруч автобусні зупинки. В квартирі є пральна, сушильна та посудомийна машини. Матрас та кухонні приладдя за домовленістю. Також в будинку є спортзал, лаунж та барбекю зони на даху. Супер секʼюріті та консьєрж сервіс. 225 Carlton. $1415 все включено (+$70 інтернет)
-
Якщо хтось там їде, і шукає попутчика до себе в авто - пишіть мені в приват
-
до польщі повертаєтесь?
-
на ФБ останнім часом куча оголошень де продають тіпа б/у техніку, меблі і всяку дічь. У зв'язку з переїздом, смертю кота, народженням покемона і тому подібне ))) Тільки вигляд того всього добра як з 90их років))) Реально десь понабирали на секондах а тепер продають. То жесть.
-
Добрий вечір А підкажіть будь ласка, де останні новини щодо виїздних консулів( послів?) які мають приїзати в вініпег. Чоловіку паспорт треба продовжити. Є шанси це зробити в вініпезі чи треба букати апойнтмент в Торонто?