Українська Манітоба
-
То вже рефлекси
-
Є, на 30 днів у Вінніпезі
-
А нафіга слухати рієлтора про оренду якщо тут немає ріелторів для оренди :)
-
Щось чули, що таке Пенджаб, хто такі сікхи, чому вони не дуже в Індії? Які взагалі у індусів стосунки між представниками різних провінцій одне до одного? ..🤔
-
Добрий вечір, хтось бачить північне сяйво зараз?
-
Є, якщо ви знімаєте ті хати що listed на MLS.
-
Можуть вкусити якщо за голову тримати будеш. А так звичайні питони, вони не отруйні
-
Канадійці, це ті хто тут народилися або натуралізувалися і отримали громадянство. Але якщо ви один з тих хто за канадійців вважає когось того, хто був тут до всіх іммігрантів, то це first nations / aboriginal people. Доречі дужечки «))» ось ці видають вас як свіжого іммігранта з пост радянського простору. Канадійці дужечки не розуміють.
-
А канадійців? ))
-
Расова дискримінація в групі недопустима.
-
Ставити себе по дефолту вище за інших, це ніколи не круто.
-
Персональні якості не визначаються ні расою, ні приналежністю до національності чи місця народження. Будь-які дискримінаційні коментарі щодо раси будуть видалені.
-
До яких деталей? Ти дуже розумний я бачу, Канадійців не зустрічав які б по англу вміли? Щось у теье з аналізом реальності зовсім ніяк.
-
З іншого ж боку - афігенна здатність до аналізу і така ж по силі неуважність до деталей… ☺️
-
Вже розуміють, я своїх навчила ;))) А так переважно всі lol 😂 ставлять;)
-
Хмм…
-
В групі Ukrainian moms in Winnipeg вказали реквізити для грошової допомоги, якщо хтось хотів би допомогти
-
Десь була?
-
Чи витриваліший в бізі. Це мабуть теж дискримінація А расизм - це стверджувати, що бігуни легкоатлети кращі переважно серед негроїдної раси, до того ж, певних регіонів Африканського континенту?
-
Тобто бігун марафонець не має розуміти, що він швидший за наприклад штангіста? Щось ви мене заплутати хочете
22 Jan 2023, 08:02
52403/231272
45 minutes ago