Українська Манітоба
-
Я була в імміграційному в середу цю, вони роблять такі довіреності, можна через посольство, можна без. Вартість з нотаріальним посвідченням близько 30 cad.
-
Не знаю, як в Монреалі. Я летіла через Калгарі, то чекала більше 1,5 години. При тому, що людей було взагалі мало. Прийшлось двічі підходити до візових офіцерів і просити пришвидшити процес, бо в мене літак був за дві години.
-
Ще в волмарті, майклс та долорамі може бути…
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка чи можу я замовити другий паспорт через виїздне засідання? І якщо можу то як це зробити? Дякую
-
Все ж є на сайті: 🔗: toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-molodshe-16-rokiv 📌«Закордонний паспорт може бути оформлений особі без її присутності за умови надання кольорової фотокартки розміром 10х15 сантиметрів». Ніхто на виїзне консульське обслуговування фото апарату везти не буде. Фото достатньо. 📌Коле саме це все буде, де зареєструватись і тд дізнаєтесь завчасно на веб.сайті дип.установи або від адмінів наближених до КУК.
-
КУК не має відношення до організації виїзду консула до Вінніпегу. Вони вже нас просто інформують. Ми розмовляли з Послом України в Канаді Юлією Ковалів та донесли наше прохання, щоб такі виїзди були регулярні. Однак є величезні проблеми з фінансуванням посольства та консульств. На жаль, організувати виїзд за благодійну допомогу неможливо: консульства не можуть приймати таку грошову допомогу.
-
Без особистої присутності може відбуватися оформлення особам до 12 років. З 12 повних років - особиста присутність.
-
Обов’язково
-
але й таке закордонний паспорт може бути оформлений особі без її присутності за умови надання кольорової фотокартки розміром 10х15 сантиметрів для сканування цифрового зображення обличчя (фотокартка повинна відповідати певним вимогам якості ( .jpg , 5.00 Мб )) й лише у таких випадках: оформлюється дитині, яка не досягла 12-річного віку; оформлюється особі, яка не може пересуватися самостійно у зв’язку з тривалим розладом здоров’я, що підтверджується медичним висновком відповідного закладу охорони здоров’я, оформленим в установленому порядку.
-
Так, згідно до останніх поправок до ПКМУ 152