Українська Манітоба
-
Будь ласка, завершуйте цей балаган про російськомовних українців. Я вже писав, але повторюся: українці Манітоби націлені на збереження всього українського, у тому числі мови, церква, культури, шкіл. Ніхто нікого не тягне силою до української громади, але якщо ви себе ідентифікуєте українцем, то ж певні очікування, що ви будете вносити свою частку у розвиток української громади у Манітобі. Найлегше це зробити через підтримку української мови та локальних українських організацій. З цього моменту цей весь спам про російську мову адміни видалятимуть.
-
Емм,ну це ставили проросійські політики,яких як раз ці регіони і обирали лол
-
Тобто ви вважаєте що проросйськість цих регіонів ніяк не вплинула на війну?Мені б ваші рожеві окуляри
-
Але ж в повідомленні чітко написано, що послуга "доступний роумінг" не діятиме 🤔
-
Ви про століття окупації?
-
Що мається на увазі під "підключенням до роумінгу"?
-
Цікаво. Які конфесії?
-
Я за два тижні починаю відчувати погану якість )Вдома пив моршинську.
-
Поки не припече...
-
Питання занадто індивідуальне. Як на мене - чудова якість та смак. Де хто інший, скаже що треба 5 ступеневий фільтр та штучний мініралізатор для повного щастя.... City of Winnipeg скаже що вода в системі відповідає всім санітарним нормам та вимогам до питної води У кожного своя відповідь на це питання
-
Запитання про церкву. В мене дочка ходить на науку до Першого Причастя. Але Перші урочисті сповідь та причастя в нашій церкві на початку червня. Ми вже будемо в Канаді. Чи можна їй буде відбути цю церемонію в Канаді, чи краще попроситися в Україні, щоб для неї окремо щось придумали?