Українська Манітоба
-
Якщо комусь буде корисно, або цікаво. Рахунок відкрив у лютому 2023, кредитні картку отримав 21 лютого. Утилізація кредитна -17% щомісяця, всі платежі- Інтернет, аренда, страхування авто та квартири, мобільний зв'язок, Інтернет -автоматичні. Зарплати ще не було, але потроху рахунок поповнюю з підробітків, є депозит. Написано, що найбільше впливають автоплатежі та невелика утилізація кредиту. #creditscore
-
Я рахую що взагалі тракери то повна шляпа,жити в машині так собі життя.я працював раніше диспетчером в американській компанії транспортній,і я отримував пей роли своїх водіїв,і я бачив реальні зарплати водіїв за місяць,це було десь 7-8.000 грязними на місяць без податків,якщо водій місяць невилазе з машини,і я бачив клоунів з ютуба які казали ёу я отримую 20.000 на місяць в Америці
-
Нагадуємо, що вже через тиждень, 13го травня, відбудеться наш благодійний вечір, 100% від зібраних коштів буде передано на підтримку Збройних Сил України. Цього вечора буде розіграші крутих подарунків, українська музика та танці, українські національні страви і багато чого іншого!!! Придбати квитки можна онлайн www.eventbrite.com/e/winnipeg-fundraising-social-in-support-of-ukraine-tickets-607839212447, або особисто в одного з організаторів та в Калині. Кількість місць обмежена, встигніть придбати свій квиток!
-
Підкажіть будьласка де мобна купити солод для чорного хліба
-
В вас там на пакетику пише www.naturalbakery.ca Google показує шо тут: 808 Logan Avenue Winnipeg, Manitoba R3E 1N3 naturalbakery.ca/contact/