Українська Манітоба
-
Нагадуємо, що вже через тиждень, 13го травня, відбудеться наш благодійний вечір, 100% від зібраних коштів буде передано на підтримку Збройних Сил України. Цього вечора буде розіграші крутих подарунків, українська музика та танці, українські національні страви і багато чого іншого!!! Придбати квитки можна онлайн www.eventbrite.com/e/winnipeg-fundraising-social-in-support-of-ukraine-tickets-607839212447, або особисто в одного з організаторів та в Калині. Кількість місць обмежена, встигніть придбати свій квиток!
-
Підкажіть будьласка де мобна купити солод для чорного хліба
-
В вас там на пакетику пише www.naturalbakery.ca Google показує шо тут: 808 Logan Avenue Winnipeg, Manitoba R3E 1N3 naturalbakery.ca/contact/
-
Може і розвозиться, але схоже що вони мають свій стор-пекарню;) І що смачний хліб?
-
Можно і самим випікати… хлібопичку купуєте і там рецептів море…
-
Це не fee, а придбання членства, тобто «акції», тобто співвласництва Co-op. Для того, щоб скуплятись в магазинах/заправках/аптеках co-op не обовьязково мати членство. Ціна буде така сама, як і для members. Але якщо є членство, то за покупки в лютому прийде кешбек - наприклад, за 2022 повернуто було 10 центів за літр за бензин. Якщо це співвласництво/членство таки оформити, то воно коштує $5 одноразово-назавжди. Подовжувати кожного року не треба. Це не Костко, яке заробляє на щорічному членстві.
-
Не сваріть їх сильно Аня, в мене все працює! Я зареєструвалася… Я не знала що в них є онлайн сервіс 🫣😆 Дякую!🥰 Хоча заправляюсь тількі на со-ор і мембершип маю вже років з 10 точно!) Кожного року отримую ретерн кеш;)