Українська Манітоба
-
Добрий день підкажіть будласка літературу підготовки до аелс,дякую
-
-
-
Доброго вечора! Здається квартира-студія в суборенду після 15 травня в гарному р-ні Pembina, адреса 1792 Pembina HWY, Winnipeg. В квартирі є повноцінна нова кухня, ванна кімната, балкон, пральна, сушильна та посудомийна машини, велика мікрохвильовка. В будинку також є спортзал, сауна, кінотеатр, місце для роботи і друкування документів, а також барбекю зона і зона для відпочинку з більярдом та іншими іграми, Також біля будинку є парковка наземна і підземна (оплачується окремо). Вартість оренди в місяць скадає 1198$ + hydro i страхування житла (40-50$ все разом) все інше та вартість інтернету включена в орендну плату. Фото квартири і будинку додаю. В квартирі залишаємо деякі меблі. Всі деталі в приват. Більше інформації і фото за посиланням. m.facebook.com/groups/manitobaua/permalink/2526549387508899/?mibextid=Nif5oz
-
Підкажіть будьласка,при заповненні canada child benefits aplication в кінці потрібно надати принаймі три документа що підтверджують що я є тимчасовим ризедентом Канади,все що я можу надати це тільки driver license,договір на оренду житла нема,як бути в цій ситуації?
-
А ворк перміт?
-
Чи буде комусь цікава ідея створення телеграм групи для працівників освіти?
-
Ніяку я думаю. Якщо дитини немає в Канаді. Але зараз почитаємо думки інших Але ви дуже смишльоний😂
-
А ви вже в Канаді 18 місяців?
-
А у вас договору на оренду немає, ви в готелі ще? Просто цікаво