Українська Манітоба
-
Я прочитала опис, і не бачу жодного пункту який би Вам підійшов. Ви впевнені, що можете подаватись?
-
Всiх вiтаю . Я барбер зi стажем . Мicто Вiннiпег Манiтоба . Кому треба якiсть стрижки та опрятний вигляд перед сезоном вiдпочинку - звертайтесь завжди радий допомогти 💪👍😃
-
youtu.be/qWEQNiKfjkI
-
Wise
-
Доброго вечора ііі Скажіть будьте ласкаві Який спосіб може не те що би найкращий але прийнятний, спосіб відправити гроші в Україну з Канади звичайно Дякую Харе Крішна (:
-
Я думаю він просто чув що всі мають, не зрозумів що мають але на всяк випадок треба все
-
Ок, але я відповідала йому на перше питання. То вже потім, він написав інше🙃
-
Так є ж вже
-
Цилюрнік? 🤔
-
Дякую
-
RC66, RC66SHC
-
Ок. Не знав. І де?
-
В кінці відео кажуть що треба надати документи з садка або зі школи,а їх нема,то що робити?також кажуть що треба додати три документа зі списку а в мене є тільки драйвер лайсент,бо договіра оренди нема
-
В мене нема , колись гуляла по чатам
-
З цього списку є тількі драйвер лайсенс,а треба ще 2 документи а їх нема,то що робити?
-
Monobank
-
ви ж десь живете? На підставі чого ви живете у вашому житлі?
-
Дякую
-
Ми додавали войд чек з банку, копію медичної картки з адресою, рахунок за світло.
-
тобто, якщо знайду сімейного лікаря, то дитину 6 років теж можна до нього водити? Це типу з ним одна декларація якась підписується на дорослого і дитину? чи не має різниці?
22 Jan 2023, 08:02
52691/230097
29 minutes ago