Українська Манітоба
-
Я за два тижні починаю відчувати погану якість )Вдома пив моршинську.
-
Поки не припече...
-
Питання занадто індивідуальне. Як на мене - чудова якість та смак. Де хто інший, скаже що треба 5 ступеневий фільтр та штучний мініралізатор для повного щастя.... City of Winnipeg скаже що вода в системі відповідає всім санітарним нормам та вимогам до питної води У кожного своя відповідь на це питання
-
Запитання про церкву. В мене дочка ходить на науку до Першого Причастя. Але Перші урочисті сповідь та причастя в нашій церкві на початку червня. Ми вже будемо в Канаді. Чи можна їй буде відбути цю церемонію в Канаді, чи краще попроситися в Україні, щоб для неї окремо щось придумали?
-
У нас взагалі фільтрувати не треба. Якщо хтось і купляє бутильовану, хіба щоб попити води з газом. А так купив шипучих вітамінів і вже солодка вода.
-
Є православні церкви у Вігніпегу і на яких мовах іде служба?
-
Люди писали про бутильовану воду. Звідси і питання. У мене від поганої води бувають проблеми з нирками. Поки шо у Фінляндії, вода тут просто супер. В житті не пив води такої якості.
-
Хай би не поводили себе так,щоб їх так не називали🤷♂️
-
Воду з крана у Вінніпегу можна пити?
-
Як би не було гірко, але ви маєте визнати, що ~80% новоприбулих спілкуються російською в готелі, вдома, на вулиці і тд. Їх діти не підуть до українських шкіл, бо молодь вважає, шо перспективніше вчити англійську, а російську і дома вивчать. Чи багато новоприбулих ходять в укр.церкви? Та з ~12к, хоть би 1к ходили туди, а це меньше 10%. І зараз все важче буде просувати щось 🇺🇦, але називати російськомовних 🇺🇦, «русскоговорящим быдлом» це м’яко кажучи не good.
-
Трохи почистила повідомлення. Будь ласка, без особистих образ, і дотримуватися теми чату