Українська Манітоба
-
Дуже дякую! Бо у нас такий лікар в walk-in, що якщо сам не притиснеш трохи, то йому 38 темпа 3 тижні це ок
-
5-10 хв, на місці результати кажуть
-
Дякую! А вони результат відразу мають дати? Чи це чекати декілька днів?
-
Ну моя мала також вже не мала 😂 Їй було 14, коли приїхали до Канади. Зараз вже 19 майже. Також час від часу є грз, але не такі страшні, як були раніше
-
Can you make a test for infection, please?
-
П'ємо, їмо. Малій вже 17 рочків. Вона вже давно це робить
-
Ввечері там деколи купа людей 😔
-
Супер, тоді будемо і ми просити
-
Взагалі, дитині один раз робили мазок з горла тут в госпіталі. Але ми мали чекати два дні на результат. Вони сказали, що наберуть, якщо щось знайдуть. Але так і не набрали. Але я не на 100% впевнена, що то був тест саме на стафілокок
-
Мама прилітала у грудні на канікули. Мала грз перед поверненням до Торонто, поїхали на Байзон у суперсторі і зробити тест. Все було ок.
-
Як працює рахунок Registered Education Savings Plan (RESP): 1. Відкртваєте рахунок на ім'я дитини в інвестиційній компанії (через банк або Questrade, Wealthsimple, Qtrade та інші компанії). Для цього потрібно мати на дитину SIN. 2. Інвестиційна компанія або брокер подає вас на урядові гранти, які збільшують ваші заощадження на 20% (ліміт $500 на рік). Також разово грант CLB дає вашій дитині $600 на рахунок. 3. Ви робите регулярні заощадження, інвестуєте ці гроші в депозити, бонди, GICs, фонди та акції. 4. Урядові 20% виплачуються щомісяця (за попередні періоди) або, коли ви вносите депозит). Оскільки в мене автоматичне поповнення рахунку RESP для сина, то урядові 20% приходять щомісяця. Щоб отримати щорічний максимум від уряду ($500), потрібно відкласти на рахунок RESP $2500 на рік. Звичайно ж, можна відкладати і більше щорічно, однак грант тільки $500 на рік. Скріншот - з рахунку на платформі Questrade. Як бачимо за минулий рік було понад $2800 депозиту. Others - це грант. Максимум $500.
-
Ми живо на Пембіні біля Університету. Нам дуже зручно в Суперстор на Байзон ходити в волк ін, але в вечері, бо я працюю, а діти хворіють достатньо часто. Тому ходимо після 18:00. Але будемо пробувати пробивати ту стіну 😅
-
Помагає полоскання розведеним Listerin, засіб для полоскання порожнини рота. Розведіть 50/50 з водою, всі мікроби вбиває.
-
Відпишіть як пройдете. Якщо це не воно- то ? Видно прийдеться з цим жити.
-
Вітаю, на реддіт попався цікавий тред, поділюся, бо має бути актуально для всіх, а новоприбулим особливо. Гайд по найбільш вигідних кредитках БЕЗ щорічної комісії за обслуговування. www.reddit.com/r/PersonalFinanceCanada/comments/13bew4e/best_no_annual_fee_cashback_credit_card_canada/
-
О, це я добре знаю. Ми раз в місяць стабільно ходимо. Взагалі, намагаємось ходити зранку по вихідним
-
На Simplii зараз дуже вигідні банківські пропозицї. Відкриваєте chequing або saving рахунок та отримуєте $225
-
Чи українці вже відкрили компанії з прибирання газонів? Як є, дайте контакти
-
Як будуть реферали - все на ЗСУ
-
😎❗👍🏻 Як отримати $175 у подарунок від онлайн-банку Simplii Financial (дочірня компанія CIBC) за кілька днів, а також ще $400 бонусу за 3 місяці. По-перше, ви повинні відкрити дебітний рахунок у цьому банку. Цей сhequing account є абсолютно безкоштовним завжди. Зараз цей банк має хорошу акцію: відкриваєте рахунок за рекомендацією і отримуєте $50 спочатку, а потім ще і $125 за кожного рекомендованого клієнта. Цими клієнтами можуть бути члени вашої сім'ї, друзі, знайомі. Розбагатіти, звісно, на цьому не можна, бо максимум ви можете отримати тільки $1,000 на рік як бонуси за ваші рекомендації. 👉 ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ (це надзвичайно просто!): 1. Відкриваєте рахунок за посиланням 👍🏻 mbsy.co/6svHvM Це дасть перших $50. Оскільки процес відкриття повністю онлайн, ви повинні вказати свій SIN та свою адресу для перевірки ідентичності. 2. Через кілька днів ви отримаєте фізичну дебітну картку. На наступний день після реєстрації ви отримаєте номер дебетної картки на email. 3. Поповнюєте рахунок на $100 (через e-transfer або напряму навіть під час реєстрації, ввіши номер своєї чинної дебетної картки, наприклад, від СIBC). 4. Через два бізнес-дні отримуєте перші бонусні $50. 5. Встановлюєте мобільний додаток чи з комп'ютера заходите і створюте свій реферальний код. 6. Надсилаєте цей код вашій сім‘ї (дружині чи чоловікові, дорослим дітям), родичам, друзям та знайомим, які проживають в Канаді і отримуєте додатково ще $125, коли вони зареєструються та поповнять свій Simplii Financial рахунок на $100. Якщо це буде член вашої сім'ї, то він чи вона отримає також $50. Тобто ваша сімя отримає $225 у подарунок за відкриття рахунку! 7. У вас на рахунку $100 (ваші під час реєстрації) + $50 перший бонус + $125 за члена сім'ї чи друга. Тобто, на вашому рахунку буде $275 8. Якщо хочете, ви можете відразу переказати ці гроші на свій рахунок у іншому банку. Можете скористатись новою дебітною карткою Mastercard для розрахунків чи зняти кошти в банкоматі. 9. Щоб отримати ще додатково $400 бонус, потрібно налаштувати direct deposit (наприклад, виплата зарплати) та отримувати зарплату протягом трьох місяців. Кому цікаво реєструйтесь mbsy.co/6svHvM
22 Jan 2023, 08:02
52758/235979
about an hour ago