Українська Манітоба
-
Доброго дня . Підскажіть будь ласка , можливо в когось був досвід оренди , Віли , або Будинку з басейном для великої компанії 😊або можливо якісь Party room, щось в цьому роді . Дякую 🎈😉
-
Виплати відбуваються 4 рази на рік. Ви у липні отримаєте одразу за 2 квартали, оскільки на виплату у квітні ви не попали
-
Зрозуміло , дякую🎈😊
-
ТАНЦІ В КРОСІВКАХ Привіт, запрошую до себе на танці☺️ як початківців так і середній рівень 333 King St, Winnipeg ВТ/ЧТ 7:30 Є пару вільних місць🙌 instagram.com/stories/_honcharyuliia_/3098340307136560003?utm_source=ig_story_item_share&igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
-
З цим запитом краще в англомовний гугл/кіджіджі , ніж в цей чатік. Будинки з басейном 100% здаються на день в оренду, я влітку зазвичай натрапляю на такі обʼяви в «групах району» на Фейсбуці. Але контактів ніяких я не зберігала, ми ніколи не орендували так.
-
Доброго дня. Я з родиною їду за місяць в Вінніпег з Польщі.
-
Канадські Кадети (Canada Cadets) - це молодіжна програма, яка фінансується Збройними Силами Канади та Міністерством оборони Канади. Діти з 12 до 18 років можуть приєднатись до повітряних, морських, та армійських кадетів та отримати дуже хороший досвід. Дітей вчать як дисципліни, так і теорії, будови літаків, кораблів, вчать стріляти, розвивають лідерські якості тощо. Літні кадетські табори на 2-3 тижні абсолютно безкоштовні, навіть якщо вашій дитині треба буде летіти з Онтаріо до Британської Колумбії. Крім того, заняття в кадетах - це можливість отримати ліцензію пілота до 18 років. Також, навчання в кадетах - це і шанс на різні гранти та стипендії для навчання у коледжах та університетах Канади. Більше тут www.canada.ca/en/department-national-defence/services/cadets-junior-canadian-rangers/cadets/join-us.html Вчора ми відвідали вшанування річниці Битви за Атлантику, однієї з найтриваліших військових операцій за усю Другу Світову війну. #канада
-
Мій син ходить у авіа кадети у Вінніпезі. Йому цікаво. Тільки якщо я не помиляюся то там мінімум ПР повинен бути, ось їхні вимоги: www.aircadetleaguemb.ca/i01-joining.shtml. Хіба що вони збираються це змінити найближчим часом.
-
Ми вже 15 років підряд бронюємо різні будинки на озерах. Що іменно цікавить?
-
У нас вже дуже гучно було…тримаємось
-
В залежності який у вас бюджет, є острів (lake of the woods, шикарне озеро!!) у липні на тиждень, ціна десь -4,700$