Українська Манітоба
-
SATURDAY, MAY 13, 2023 AT 9 PM – 2 AM EDT Together to Victory! Разом до Перемоги! - Fundraising Social for the Armed Forces of Ukraine Ukrainian National Federation (Unf Hall) www.facebook.com/events/s/together-to-victory-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%BC-%D0%B4%D0%BE-%D0%BF/5876636169121849/?mibextid=RQdjqZ
-
З цим проблем не буде. Тут відношення до дітей/школярів набагато краще ніж в інших країнах
-
Ні, не дикі, якщо коттедж і місцевість відповідає грошам
-
Користувач Наташа Наташа, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Машина есть ,сн..") не відповідає мові правил чату.
-
Машина є і сніг прибирати не проблема
-
Доброго вечора у зв’язку переїздом продаємо машину за 14 000 возможен торг
-
Всім дякуємо за запитання. Однак, на диво більшість запитань стосуються федерального процесу отримання ПР, а не номінації. Також не будуть підніматись питання, на які можна знайти відповідь на офіційному джерелі. Наприклад, "чи можу я працювати на компанію в Альберті і подаватись на номінацію в Манітобі, бо я тут живу?". Відповідь очевидна. Однак, є питання, які, можливо, потребують додатково роз"яснення від МПНП, і саме їх ми будемо уточнювати. Питання, які не є у віданні провінційного уряду, не будуть розглядатись, адже усі вичерпні відповіді можна знайти на сanada.ca
-
Робота для вчителів: pembinatrails.tedk12.ca/hire/index.aspx
-
Це що, битися з ними чи шо?)