Українська Манітоба
-
Велике дякую👍
-
Прости ми з дружиною молода сім‘я, нам по 23 та 21 рік, плануємо летіти в Вінніпег і я завжди хотів жити в маленькому містечку або селищу, та хотів запитати что взагалі це можливо, чи є там проблема з роботою та житлом
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, чи в Манітобі є сенс дивитися на інші міста? Чи Вінніпег саме перспективне місце в провінції?
-
Коли летів сюди, вночі зняли прямо з літака в Калгарі, вагітну українку, її 1-2 річного сина і маму і сказали допобачення. Вона замовила онлайн віп квитки в перших рядах, але там ремені були з подушкою безпеки і дитину не можна на таких ремнях тримати. Її запропонували 2 місця позаду, вона попросила 3. Стюардеси не погодились, хоча літак був напів пустий. І їх всіх зняли вночі, був як перекладач в них...це про толерантність..
-
Всім тим хто там виписує про Манітобу Старт ,волонтерів і тому подібне . Ви самі нічого не варті ,тому що нічого доброго ви для "чужого" безкоштовно зробити не можете ,а вимагаєте не знати що від організацій ,які вам нічого не винні і ви за них не заплатили ні копійки ,так що давайте без цього .
-
Всім привіт! Покидайте мені бухгалтерів хороших, щоб податки сплатити цього року. Буду дуже сильно вдячна
-
І що дальше ?Ви були літом ? Я був ,реакція була від КУК , і писали листи ,і я знайшов квартиру 15 числа ,а мені сказали що заїхати можна з 1 числа ,я обяснив ситуацію ,мене зрозуміли . Але через наглюків ,які крадуть чужу їжу ,бухають ,бешкитують,бухають і стабільно з своїм недовольним лицем ходять і втирають ,що їм тут винні ,бо вони "біженці" .Забудь про це.Поки сам не роздуплишся і будеш надіятись на себе ,до того часу нічого не буде.
-
Так,я всрав на даффі норм так грошей,а потім їздив тудиж убером було в рази дешевше
-
А мені Манітоба Старт дуже допомогла із пошуком роботи. Вони не знайшли мені роботу, а навчили як правильно складати резюме, як поводитися під час інтерв'ю, та після інтерв'ю. І це мені допомогло знайти першу роботу
-
Убер топ,даффі по лічильнику,і хитрі водії їдуть аби більше грошей було)