Українська Манітоба
-
Вітаємо, Tpwnz! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Не треба виправдовуватись, я бачив купу випадків, коли ті хто люблять замахувати за мову, спокійно переходили на російську, коли їм треба.(Супервайзер російськомовний, лікар або викладач на тестах CLB). Це таке улюблене заняття деяких (не всих) українців. Вони замахують і повчають, а самі спокійно користаються, коли їм треба. Шуфрич і Марченко добре знають українську, але що вони роблять по відношенню до україни ми всі бачимо.
-
Користувач MihailovCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
для багатьох людей гроші в приорітеті, якщо є вигідна пропозиція, вони можуть і з путлером житло знімати)
-
Я просто нагадаю, що російською тут розмовляють казахи, вірмени, азейбарджанці, грузини, ізраїльтяни, молдавани та інші народи, які, до речі, досить активно підтримують Україну в Канаді. Вихідці з цих країн не розуміють українську. Саме для такої аудиторії були створені ті російськомовні групи. Самої вати/ждунів більше з українців, ніж реально з росіян. Я таких росіян з місцевих, які підтримують війну, принаймі не знаю.
-
Видають
-
Зайди на сайт рашен вінніпег орг - і там все побачиш. Є у Вінніпезі сім'я з Росії, яка організувала осередок рашизму довкола себе за допомогою того сайту. І там тих активних людей сотні, і кілька тисяч латентних, які через "майскіє танци і пляскі под гармошку в паркє празднуют пабєду".
-
Канада ж усіх приймає, а з усіма і рашисти підтягуються
-
Ну напевно вам відомі його ПІБ і місце проживання до прибуття в Канаду. І скоріше за все він має діюче російське громадянство. Якщо не помилияюся, то адміни цього чату (здається пан Дмитро) простили вказувати таких людей (не публічно), які мають російське громадянство і приховали це.