Українська Манітоба
-
Всім привіт! Покидайте мені бухгалтерів хороших, щоб податки сплатити цього року. Буду дуже сильно вдячна
-
І що дальше ?Ви були літом ? Я був ,реакція була від КУК , і писали листи ,і я знайшов квартиру 15 числа ,а мені сказали що заїхати можна з 1 числа ,я обяснив ситуацію ,мене зрозуміли . Але через наглюків ,які крадуть чужу їжу ,бухають ,бешкитують,бухають і стабільно з своїм недовольним лицем ходять і втирають ,що їм тут винні ,бо вони "біженці" .Забудь про це.Поки сам не роздуплишся і будеш надіятись на себе ,до того часу нічого не буде.
-
Так,я всрав на даффі норм так грошей,а потім їздив тудиж убером було в рази дешевше
-
А мені Манітоба Старт дуже допомогла із пошуком роботи. Вони не знайшли мені роботу, а навчили як правильно складати резюме, як поводитися під час інтерв'ю, та після інтерв'ю. І це мені допомогло знайти першу роботу
-
Убер топ,даффі по лічильнику,і хитрі водії їдуть аби більше грошей було)
-
Ви серйозно?Просто вдумайтесь в факт,хтось нагло сидів по 2-3 місяці,і реакції кук небуло,зате жінка з дітьми реакція "сваліть,бо в нас літом гандони по 3 місяці жили".Вам так ок?
-
Ще не так то всьо однозначно з тою пані ,вона писала в одній групі що рент з 1 числа ,а в групі Монтреалю писала ,що шукаю сім'ю з 1 січня ,щоб її прийняли і чи є там фуд банк і волонтери . Так що давай не будем ,що і як ,і мені всерівно чи жінка з дитиною ,чи хлопець 20 років. Це сексизм в першу чергу ,який тут не допустимий.
-
Оплачує готель та всі ці агентства не уряд Канади, а провінція, тобто жителі Манітоби, які сплачують податки. Повірте, це велика різниця. Якщо чесно, то тільки від українців я чую нарікання на Манітобу Старт, багато хто з інших новоприбулих дуже задоволені їхнім сервісом та роботами, які вони пропонують.
-
Думаю, краще б ці кошти, що оплачує уряд Канади на перебуванні в готелі та утримування непотрібних організацій, типу МанітобаСтар, відправили на дійсну допомогу з роботою. Субсидіювали роботодавців, зменшували податки, якщо працює українець і т.п. А перебування в готелі зменшили б до 14 днів.
-
Та я то нє,але є люди різні,я чисто за конкрентий випадок говорю,про жінку з дитиною,в яких рент починався з 1 числа,а зїхати з готелю треба було 26,то їм відмовили в продовженні,що я вважаю не дуже норм.Ну але то вже на совісті тих хто то рішає