Українська Манітоба
-
Я про це
-
Вінніпег по канадським міркам вважається кримінальним Я жив в Онтаріо в Вітбі, там наркоманів не бачив ну типу взагалі, навіть в даунтауні В Торонто жив мій друг причому в не самому спокійному районі, також все було ок, навіть іноді гуляли в ночі, та і Даунтан там чистіший, поліція ходить, люди собі гуляють
-
Ви це посольствам Канади тільки скажіть, а то вони напевно пропустили це, скільки віз вже навидавали, тепер усі назад повертати😅
-
Хай гайз, я живу в Галіфаксі, підписана на чатик ще з того часу коли обирала провінцію та збиралась в Манітобу. Можу розказати що тут з криміналом: ніби більш менш норм, я працюю в даунтауні, ніякого трешу немає, в автобусах теж переважно спокійно. Буває приходить аларм типу десь в провінції в такому-то районі бігає озброєна неадекватна людина, але загалом трешу не спостерігаю
-
В такі моменти просто відкриваю статистику і радію , що насправді тут безпееечно😎
-
-
Раніше я була проти того, що чоловік розкошелився на автомобіль, а зараз я вже якось і не проти😁 Хоч і не користувалась громадським транспортом після разів 10ти, бо у 100% випадків там були якісь маргінали, хтось помирав (буквально), хтось пʼяний блював на сусідньому кріслі etc.