Українська Манітоба
-
Та є різниця,бо літом на вулиці і зимою то зовсім інші речі
-
Хіба у Вінніпегу погана вода? Навіщо купляти у пляшках?
-
Та я розумію то,просто читав пости в фейсі,там жінку з дитиною тупо виганяли.Просто чого було позволяти жити комусь скільки він захоче?
-
Яка різниця чи літо чи як ?Кошти закінчуються чи ти думаєш , що готель тебе прийняв безплатно бо ти українець? За це платять кошти . А через таких ,що беруть чужу їжу і блоками газіровку ,а є такі екземпляри ,що просто економили кошти , спеціально не шукаючи квартиру ,зробили обмеження. Я ще в шоці ,що вони так довго чекали.
-
Лол,ну круто,хтось літом по 2 місяці жив,а зараз на мороз людей після 30 днів,"розумно"
-
Я чесно був в шоці з "наших" людей по готелях,не витерпів навіть тиждня,жахливо вороже середовище,українську мову почути просто неможливо.Здавав аналіз крові то до мене волонтерка нагло навіть не дізнавшись а чи я знаю ту мову почала говорити на російській.Дуже противне враження
-
Спочатку було більше. Зараз скоротили до 30 діб
-
А як то 40 днів в готелі?Тут жінок з дітьми випирають як 30 днів закінчилось
-
Я жив у готелі близько 40 днів. Ніхто жодного разу мені нічого подібного не говорив. При тому, що я розмовляв російською мовою, українську мову добре знаю, але ніколи нею не розмовляв, тільки почав практикуватися. Ніхто нічого мені не висловлював. Всі намагаються один одному допомогти і ситуація досить доброзичлива. Тут є конфліктні кадри в групі, але вони це роблять тільки сидячи на дивані, в обличчя щось сказати у них не вистачає духу, а можливо вони не говорять цього тому, що самі в це не вірять! Тож не переживайте, приїжджайте і будьте щасливі. Це ваше життя і вам вирішувати як його проживати!
-
То можливо так задумали? 👍🏻