Українська Манітоба
-
Я таке бачив у Чернівцях років 7 тому
-
Мабуть
-
Це вже тепер
-
Аж рідний Луганськ згадався перед 2014… Там десь незадовго перед 2014 на одному з перехресть полагодили так велике перехрестя (на щєрбакова, якщо хтось в темі). Вистачило десь на 2 місяці
-
Lethbridge це взагалі страх. Знайомий там жив, називав його Methbridge. Але яка б Канада не була, до України не хочеться повертатися
-
Підкажіть, будь ласка, чат по Галіфаксу чи по провінції
-
Цікаво як склалась доля, ми як раз мали їхати в Лесбрідж на ферму, але компанія в останній момент купила ферму в Манітобі і ми приїхали саме сюди, хоча всі папери були зроблені саме на Лесбрідж, Алберта… Ну не знаю, як вам, а мені завжди хочеться поїхати в Україну на векейшен, пройтись вуличками міста, коли я була студентом і не мала ніяких проблем! В рідний Харків завжди хочеться повернутись хоч на мить…❤️
-
Мені не хочеться взагалі.
-
А Троещина у Києві це взагалі кращий район у світі, точно кращий ніж Торонто/Ванкувер
-
О після перемоги обов’язково поїду! 🥰
-
Не повірите - робота 😂! Ну і напевно війна, довго добиратись… небо закрито… Я максимум можу взяти 2 тижня підряд… До війни-ковіда було прекрасно летіти прям до Харкова!🥰 останній раз була 2018…