Українська Манітоба
-
думаю куди хочете туди і треба їхати :) але якщо збираєтесь залишатись в Канаді то краще отримати пр раніше, аніж ризикувати не встигнути його отримати. почитайте іміграційні програми Альберти - якщо впевнені що встигнете за той час що залишився по ворк перміту там отримати пр то які проблеми
-
Мінімалка в Альберті $15, в Манітобі $14.15 (але кажись з осені піднімають до $15 також). Вам з нульовою англійською набагато більше мінімалки не світить що там, що тут, на жаль. А так там більш-менш вже теж саме щодо соціальних програм. Рент Асист немає лише, але Рент Асист тільки людям з ПР дають все одно, тож вам немає різниці. Дорожче рент квартир в Альберті, так. Але податки трохи нижчі. Спробуйте пошукати канал Альберти, може є, і там спитайте.
-
Просто гадала що багато хто таким цікавився хто в Манітобі чи лише я хочу поїхати )))) дякую . Про бензин і все що знаю тут з допів кину і потрібно буде підняти це питання обширно бо знаю що тут в Канаді і в Манітобі окремо багато плюшок але чомусь про це мало хто каже. Все дізнаюсь несподівано. Гадаю буде корисним всім зібрати хто що знає і ділитися.
-
Не у всіх
-
Я, наприклад, плачу за електроенергію та опалення
-
а, ой )
-
Добрий вечір. Можливо хтось знає площадку в США де мобна виставити на продаж свій товар
-
В нас дощ
-
Безкоштовно) типу зробити свій власний онлайг магазин на якійсь площадці