Українська Манітоба
-
Ти не одна така... То не хвилюйся 😉
-
Якщо до найближчого магазина за хлібчиком їздити, то може на кілька років і вистачить
-
Можна обрати pick up location А коли приїде піти та забрати самому Дюже зручно
-
От якби я була вумна жіночка, я б не висадила на вихідних нову розсаду нових квіточок на клумби, зробила б так, як роблять всі нормальні люди в манітобі - садила б не раніше may long weekend 😂 звіздець моїм ледь-ледь пророслим квіточкам, мабуть 😂
-
Тобі до яєць?:)
-
Чи можна в Вінніпезі придбати гірчицю як в Україні (в жовтій пластиковій баночці)? Може десь є магазин українських товарів...
-
Ага,оці казки,я з доходом у 100.000 на родину не можу нікуди свою родину відвезти,я кажу за іншу країну не по канаді.так і якщо що то 100.000 на рік це 5700 на місяць.
-
А бокси з амазону?:)
-
Да таке, булоб бажання та й з зп 500 баксів в Україні можно було пів світу обʼїхати) А з канадською зарплатою у рік 4-5 разів можливо у нормальну подорож кататися, якщо робота звісно не тримає)
-
я дружині сьогодні сказав, давай машину помиємо... Винуватий...
-
А район біля торгового центру Kildonan Place спокійний для життя? Ніколи там не була)
-
Як казав, булоб бажання. У кожного свої приоритети та потреби. Я краще буду ходити з телефоном якому 6 років та кататися на автобусі чи на якомусь 5 річному ведрі, але при цьому скатаюся куди хочу. Якщо в вас велика родина та ви один працюєте то можна зрозуміти, що приоритети інщі)
-
Ну може не змило, але побило точно. Я от не свіже-приєжжа, а бачите, теж лоханулась )) подивилась прогноз погоди і така «о, норм». Забула манітобське правило про погоду I’ll believe it when I see it ))
-
Ми теж хотіли помідори садити, але відвело😅
-
Це зп двох.моя і жінки.
-
Не погана з/п... Додай з/п партнера... На двох при розумний фінансової политиці можна трохи подорожувати .... Европа звідси трохи задалеко та задорого, Але й без подорожей до старушки можна жити добре :)
-
Єто што за покемон
-
Ми сьогодні посадили город, я так підозрюю його вже змило. Зразу видно що прієжжі
-
Це сімейний рецепт...
-
Так, а що?
22 Jan 2023, 08:02
53436/239712
3 minutes ago