Українська Манітоба
-
Як казав, булоб бажання. У кожного свої приоритети та потреби. Я краще буду ходити з телефоном якому 6 років та кататися на автобусі чи на якомусь 5 річному ведрі, але при цьому скатаюся куди хочу. Якщо в вас велика родина та ви один працюєте то можна зрозуміти, що приоритети інщі)
-
Почнемо з того, що в Україні про такі гроші сталося б тільки мріяти... По друге: Тут на такі гроші вже можна думати про хатинку в Канаді Да в кредит Да на 25 років Але як що не купувати ще й нове авто за 50к, то можна спокійно жити Да, до Европи на таку зарплатню родиною з 4-х не поїдеш Але Мексика та Куба чекають на вас
-
В мене телефон за 300 баксів,ніяких топових айфонів нема,машина хундай accent 2012 року,родина я+ жінка+ дитина.просто зрозумій я рахував скататись десь без випендрьожу на родину рахував 7-8000$ і це без топових готелів,так чисто звичайнісінький готель десь у кубі,чи Мексиці.тут
-
Квитки в Європу можна за 800$/ ос round trip зловити, а звідти у вас вибір такий самий як у всіх в Європі чи в Україні
-
Доброго вечора! У зв'язку з переїздом продамо барні стільці. У користуванні 2,5 місяці, в дуже хорошому стані, механізм працює чудово. Для нової квартири не підходять за висотою. Купували в Jysk. Ціна за обидва 200$. Дякую.