Українська Манітоба
-
Дякую) я тут просто голову ламаю зі зміною місця проживання, що вже готова залишити все як є)). Мені трохи незрозуміла схема пошуку квартири: за 3 місяці до закінчення оренди потрібно повідомити менеджера будинку, але починаю пошук квартир і в деяких ще немає вільних квартир, або доступні "на вже", а ті що мені 2 сподобались давно за броньовані на липень або залишився лише 1 поверх😭 Як тут шукати правильно квартиру? Повідомив менеджера і маєш трохи часу, щоб знайти квартиру, а якщо ні то береш те, що є? Чи за півроку до закінчення оренди починаєш щось шукати? (Звучить мені дивно, але думаю як не залишитись на вулиці🥲, хоча літо буде, але все ж))
-
1 br - 13$ за березень
-
Минулий місяць - котел гаратав, цього місяця ще не включали. 2 bedroom apartment.
-
Ага, не град! Я вже двічі машину робила від hail damaged 🫣😖
-
Ого, бачу в вас там в Вінніпегу серйозний дощік пройшов, а в Брендоні сухо, не краплинки…хоча цілий день передавали severe thunderstorm ⛈️ !
-
Це за все?
-
190$ за 1600sq2 house
-
Взагалі, Канада - настільки величезна країна, що можна жити в кожній провінції хоч по кілька років та дізнаватись про щось нове. Хочете пожити в інших провінціях - живіть. У вас є часу досить. До 31 березня 2024 року можна продовжити дозвіл на роботу, тому час є на все у всіх.
-
Ну хз, може ті люди ббкю робити виходять на балкон у бронежилетах та зі зброєю.