Українська Манітоба
-
Якщо комусь цікаво: - сезон риболовлі розпочинається в цю суботу, 13 травня. (Зараз заборонено!) - дозвіл (license) можете придбати онлайн та в інших магазинах та зберегти фото на телефоня - максимум 2 гачки на спіннінг - один спіннінг/на персону Всі правила можете прочитати тут: www.gov.mb.ca/nrnd/fish-wildlife/pubs/fish_wildlife/fish/angling-guide.pdf
-
Після власного експіріенсу я можу тільки приєднатися до цієї поради
-
Повідомлення типу "ваша скарга прийнята та ми зв'яжемося з вами як тільки щось зясується" Ви отримаєте швидко А ось весь інший процес бере час... Дружня порада: Як що вам неприйшли гроші в payday запитайте "де гроші?" Як що на це запитання вам не випишуть чек, а почнуть розповідати байочки, - пішить скаргу, й більше там не працюйте
-
Вони начебто спростили тобто справа тільки в часі отримання пр. Якщо тут маєш пів року праці то бали не віднімають. Англійську на 4 чи 5 потрібно здавати в залежності від ноку. Всі соціальні програми які є тут в основному лише для тих хто до 30- це не я. Я зрозуміла вас дякую за відповідь
-
Залежить від локації. Я живу на першому, цілком безпечно себе почуваю, мені подобається, в сусідньому будинку і велосипеди тримають на першому, дотепер стоять 😄 Один мінус - як виходжу попити кави на балконі, то дивлюсь на людей, а вони на мене часом. Хоча звернула увагу, що тут не повертають голови в сторони вікон, коли проходять.
-
Підкажіть будьласка на якому сайті можна дивитись оновлення на рахунок приїзду в вініпег консула?
-
А якщо термін дії паспорта підходить до кінця то вони вклеюють зразу візу чи це окремий процес буде?
-
Дякую, ви там ближче до них, то передайте їй що пора завітати в вініпег)))))))
-
Також ознайомтесь зі всіма правилама. Вже чув що з першого квітня на рибалку їздили. Бажано закони не порушувати
-
Дивно чути , про те , а що дає pr ? Навчання по адекватним цінам(можливість працювати в той самий час ) + кредити за гарними умовами , і на довші строки+ соціальні програми + доступ до деяких робіт + спокійно пересуватися країною , не думаючи про візи , дозволи на роботу .