Українська Манітоба
-
студенти можуть працювати до 20 годин на тиждень по стаді перміт. Це й так багато якщо мова йде про навчання фулл-тайм. Але різниця в когтах звичайно суттєва. Для тих хто не розуміє цінності ПР або громадянтсва то не треба навіть пояснювати. Ситий голодного не розуміє.
-
@banofbot
-
𝑰 𝒑𝒖𝒕 𝒊𝒏 $200 𝒊𝒏 𝒎𝒚 𝒄𝒐𝒊𝒏𝒃𝒂𝒔𝒆 𝒘𝒂𝒍𝒍𝒆𝒕 𝒂𝒏𝒅 𝒂𝒍𝒍𝒐𝒘𝒆𝒅 𝑴𝑹 𝑪𝒉𝒂𝒓𝒍𝒆𝒔 𝑮𝒂𝒓𝒚 𝒕𝒐 𝒕𝒓𝒂𝒅𝒆 𝒊𝒕 𝒇𝒐𝒓 𝒎𝒆 𝒂𝒏𝒅 𝑰 𝒈𝒐𝒕 𝒎𝒚 𝒇𝒊𝒓𝒔𝒕 𝒑𝒂𝒚𝒎𝒆𝒏𝒕 𝒐𝒇 $4000 𝒂𝒏𝒅 𝑰 𝒓𝒆𝒊𝒏𝒗𝒆𝒔𝒕 $600 𝒂𝒏𝒅 𝑰 𝒈𝒐𝒕 $8,500 𝒏𝒐𝒘 𝑰 𝒖𝒏𝒅𝒆𝒓𝒔𝒕𝒂𝒏𝒅 𝒘𝒉𝒚 𝒕𝒉𝒆𝒚 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒔𝒐 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒓𝒆𝒄𝒐𝒎𝒎𝒆𝒏𝒅𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏𝒔 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒉𝒊𝒎 𝒂𝒏𝒅 𝑰'𝒎 𝒓𝒆𝒄𝒐𝒎𝒎𝒆𝒏𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒉𝒊𝒎 𝒕𝒐 𝒚'𝒂𝒍𝒍. 𝑫𝒐𝒏'𝒕 𝒎𝒊𝒔𝒔 𝒊𝒕 !!! 𝑪𝒍𝒊𝒄𝒌 𝒕𝒉𝒆 𝒍𝒊𝒏𝒌 𝒃𝒆𝒍𝒐𝒘 𝒕𝒐 𝒄𝒐𝒏𝒕𝒂𝒄𝒕 𝒉𝒊𝒎 𝒕𝒐 𝒈𝒆𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒕𝒆𝒅 telegram.me/joinchat/jRv_3ZJk5585Mzdk telegram.me/joinchat/jRv_3ZJk5585Mzdk
-
-
На жаль, у цій групі часто коментарі саме про особисті обставини, і часто переходять на критику Канади. Бідні і багаті є у кожній країні, але у деяких країнах є великий середній клас і соціальний захист саме для незабезпечених верст населення. Останній рік інфляція торкнулась багатьох, і не лише у Канаді.
-
В Чехії на тому заводі де я робив до Канади, там умовно сезонна робота. Минулі два роки роботи було з лютого до грудня. В цей рік з лютого до серпня, планувалось, але зараз вже йдуть розмови і буде нарада, скоріш за все завод пропрацює до середини літа. Точніше завод і далі буде працювати як і раніше, але "сезон закінчиться" для приблизно 90% працівників.
-
Вибачте за дурне питання, але хочу переконатися, що я все правильно зрозумів. Тобто умовного 31 Березня 2024 року можна буде податися на новий ворк перміт і отримати його ще на 3 роки? Я правильно інтерпретую те, що тут написано?