Українська Манітоба
-
то кацапи так думали.
-
@He1enCrow, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову масу Накачати великі руки 💪 або сідниці 🍑 БЕЗКОШТОВНО проводжу консультації та даю рекомендації 👨💻
-
Добрий день хто з канади летів до Німеччини, вони дають захист якщо в тебе канадська віза?
-
Виглядає як self report
-
Наскільки я знаю,то анулюється усюди захист
-
Якщо Ви знаєте які лінзи, вам потрібні, можете спробувати на цьому сайті замовити www.aclens.com/, начебто без рецепту.
-
Ура, отримав схвалення winpass, від подачи до схвалення~ 60 днів!
-
Чув таке що не дають. Не маю офіційної інформації.
-
Доброго дня,де можна забрати карту з субсидії на басейни та спортзали ?
-
Якщо ви пробули за межами Німеччини більше 30 днів, то захист скасують автоматично. Якщо ви прибули з Канади, то автоматично захист не нададуть. Знайдіть тематичну групу у ФБ чи ТГ і там розпитайте.
-
Duals Mufflers (204) 775-4384 maps.app.goo.gl/GyngTdHXcDkYcepU7
-
Автомобільний ремонт авто
-
Так
-
Механік?
-
У когось є гайд по районах міста? В гуглі всі карти різні, межі районів зі списку по різному обведені
-
Доброго дня потрібен мезанік до нас на роботу.
-
Щось здається мені що той номер телефону розірвуть 😁
-
Ремонт підвіски, заміна ланцюга двигуна або ремння знання англійської
-
Додаткова робота на сьогодні. Потрібна людина у Вінніпезі, яка зможе посидіти з жіночкою у віці (Канадійка) з 16:30 до 19:30. Потрібно тільки хоча б трохи англійської. Перетин вул 165 Aberdeen та Main st. Усім бажаючим прохання дзвонити за номером (204) 478-0548.
22 Jan 2023, 08:02
53657/239101
less than a minute ago