Українська Манітоба
-
Ремонт підвіски, заміна ланцюга двигуна або ремння знання англійської
-
Додаткова робота на сьогодні. Потрібна людина у Вінніпезі, яка зможе посидіти з жіночкою у віці (Канадійка) з 16:30 до 19:30. Потрібно тільки хоча б трохи англійської. Перетин вул 165 Aberdeen та Main st. Усім бажаючим прохання дзвонити за номером (204) 478-0548.
-
Точно, не той чат, сорі
-
Сьогодні чоловік отримав довідку про відсутність судимості в США. Якщо треба, то можу написати пізніше як це робиться
-
Напишу-напишу
-
-
Вітаю, шановне панство! Хочу поділитися своїм досвідом щодо запису на прийом до консула для виготовлення нових закордонних паспортів (можливо, комусь стане у пригоді). Ситуація була наступна: в мого неповнолітнього сина дія наявного закордонного паспорту завершується у лютому наступного року, а відповідно — й дія його Visitor Record. Мені здавалося, що є ще доволі часу, щоб оформити нові документи. Але дізналася, що варто починати процес вже за рік до моменту, як паспорт втратить чинність. Причини: 1) записатися на прийом до Генерального консульства у Торонто м'яко кажучи непросто, а виїзне обслуговування останній раз було в Вінніпезі у листопаді; 2) виготовлення нового закордонного паспорту триває 3,5-4 місяці; 3) розгляд заявки на новий Visitor Record збільшився до 180 днів через нещодавній страйк держслужбовців у Канаді. Тобто, 10 місяців, що в нас лишалися, — це прям вже обмаль! Отже, я почала шукати можливість потрапити на прийом до консула. Дізналася, що виїзне обслуговування у Вінніпезі планується на три дні 26-28 травня, але буде запис на прийом через онлайн-форму за посиланням в новині, яку заздалегідь опублікують на сайті консульства. Для мене цей варіант здався не дуже надійним, бо треба було б постійно чатувати ту новину на сайті (для прикладу, всі слоти для дводенного виїзного прийому у Сент Джонсі розібрали менш ніж за годину після публікації відповідної новини на сайті посольства в Оттаві) або готуватися до триденного очікування в живій черзі (залишила це собі як план "Б", бо, наскільки мені відомо, подати документи на новий паспорт можна лише по запису, а в живій черзі — лише подовжити дію наявного паспорту). Планом "А" стало таки потрапити на прийом до Генерального консульства у Торонто. Розпитала шановних учасників українсько-манітобських груп, кому та як вдалося це зробити. Робочих варіантів виявилося два: 1) написати детального електронного листа з описом проблеми на адресу консульства; 2) ловити слоти на запис через онлайн-форму на сайті. Я скористалася обома. Написала листа на [email protected] [email protected]
-
Слушне питання! Додам до допису: online.mfa.gov.ua/application
-
Ще додам, що я кілька тижнів марно намагалася додзвонитися до консульства. Слухавку, на жаль, ніхто не брав. Від відчаю додзвонилася на київську лінію МЗС України (з другого гудка! о їхній 7:30 вечора), але, на жаль, звідти вони не можуть ані на прийом записати, ані підтвердити вже здійснений запис онлайн. Зате повідомили, що термін відповіді на звернення електронним листом — 15 днів для невідкладних питань і 30 днів для звичайних. Тобто наше консульство у Торонто при всій завантаженості відповідає просто дуже-дуже швидко, за що їм величезна подяка.
-
Потім такі безкоштовні бігають по групам шукаючи кому потрібен джун веб девелопер. І нормальної бази з розумінням основ в них нема. Звичайно, якщо вже є досвід, то на освіту ніхто не дивиться. Але якщо досвіду нема, то без освіти ви першу роботу будете роками шукати.
-
Це як кому. Я про те , що у нас є така ідея поставити собі помітку зроблено і закінчити університет. Потім з тими університетами бігають такі розумні, бо на звичайну роботу вже не піде чи апрентіс до спеціаліста, бо він\вона же з вищою освітою. Ходять нещасні та неоцінені, їздять по всіх країнах шукають щастя... Роботу по спеціальності 🙈
-
Залежить багато чого